İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Annenle anlasma imzalayayim, ET Shop kuralim, ETSC tisortleri basalim.

Ahahahaha zaten arada girio bakio sarkilara ozellikle almanyaya bakio cunku yari alman gibi bisiy 20 yil kalmislar

gönderildi

Annenle anlasma imzalayayim, ET Shop kuralim, ETSC tisortleri basalim.

Ahahahaha zaten arada girio bakio sarkilara ozellikle almanyaya bakio cunku yari alman gibi bisiy 20 yil kalmislar

Oha kayinvalidem. :kalp:

Volkan'in annesi de oyle, arada siteye girip oyun oynuyodu. :h

Gelsinler ulke verelim, Musty'i atalim yarismadan annen alsin Almanya'yi. :h

gönderildi

aynen aynen :D senin şarkıları falanda biliyo :D

Yayinlari da dinlemiyo muydu? Ikinci kayinvalidem. :kalp:

gönderildi

aynen aynen :D senin şarkıları falanda biliyo :D

Yayinlari da dinlemiyo muydu? Ikinci kayinvalidem. :kalp:

evet bir kaç kez izledi :D

gönderildi

Siteye annesini uye yapip, ETSC'ye katilmasini saglayanlara benden bir buyuk altin.

HER CEVHERE ALTIN.

gönderildi

ben demiştim üye ol falan diye ne işim var orda demişti hahah aman olmasın zaten sonra rahat bırakmaz beni :D

gönderildi

AKLIN YOLU BİR :

Bir fake açın, annenizin adını kullanın fake hesapta. Daha sonra bir ETSC Ülkesi edinin. Eğer uğur sizin İP adresileriniz aynı derse, ''Sen çağırmadın mı annemi foruma,aynı evde aynı interneti kullanıyoruz tabii ki İP adresimiz aynı olacak be'' diye trip atın.

gönderildi

Anneler siteye uye olursa Kadinlara Ozel diye bir bolum acicam, seviyo anneler oyle forum sitelerini. Burda takilirlar iste. :h

gönderildi

AKLIN YOLU BİR :

Bir fake açın, annenizin adını kullanın fake hesapta. Daha sonra bir ETSC Ülkesi edinin. Eğer uğur sizin İP adresileriniz aynı derse, ''Sen çağırmadın mı annemi foruma,aynı evde aynı interneti kullanıyoruz tabii ki İP adresimiz aynı olacak be'' diye trip atın.

Cok zekice. :h

gönderildi

Bankaya kadar gidip geliyorum, uslu durana aksama tatli var. :h

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...