Guest Soner 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi jehan barbur, mabel matiz, halil sezai bunlar insanı öldürür hiç sevmiyorum
Reyiz 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi Anlat. ya keşke konumu melih görseydiii :-((( oha be o kadını ben tanıyordum
Uğur 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi Admin'in Hikayesi PEK YAKINDA EUROVISION TIME TV'DE.
Melih 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi beyaz camıda verdim ahahhhayt başka cam kaldımı vermediğim
Guest Soner 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi beyaz camıda verdim ahahhhayt başka cam kaldımı vermediğim hahahah
Melih 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi ay tvdede bişiy yok hemen yabancı bir diziye sarayım çok elitim çok marjinalim çok farklıyım
Uğur 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi ay tvdede bişiy yok hemen yabancı bir diziye sarayım çok elitim çok marjinalim çok farklıyım Shameless izlersen cidden seversin Kucuk Kadinlar'in aynisi.
Melih 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi trt 1 demi trt izlemiyorum malum devlet kanalı sadece avrupa avrupaya bakıyorum ay tvdede bişiy yok hemen yabancı bir diziye sarayım çok elitim çok marjinalim çok farklıyım Shameless izlersen cidden seversin Kucuk Kadinlar'in aynisi. Forumdan vakitmi kalıyor ayol ben 2 3 saatlik girip çıkan üyelerden değilimki sözde tatildeyim her an foruma bakıyorum
Guest Soner 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi trt 1 demi trt izlemiyorum malum devlet kanalı sadece avrupa avrupaya bakıyorum yok şu anda eski karamel tv yeni tv 4'te yayınlanıyor ama internetten de izleyebilirsin tam sana göre acıklı D:
Pinlenen İletiler