İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

ziyaretçilerin oyları sayılmıyor ki benim bile bir kez sayılmadı :h

gönderildi

Sitede anket sonuclari uyelere gizlenemiyor maalesef, keske yapabilsek onu, daha once cok denedim ama olmadi, olmuyo.

Bence Grammy'deki tum oylamalar gizli yapilsin.

gönderildi

Herkes ozel mesajla yollasin o zaman bence de. Ben toplarim tamamini. Bu sefer farkli bir oylama denemis olalim.

gönderildi

Hayir xunku millet ankete onceden bakio atiyorum benbirinci gidiyorum melihe vermim kazanmasin dio ve sacma salak oykuo zaten oy vermeyi bilmeyen cok uyemiz varken anket oylatmak cok yersiz

gönderildi

hepsinde birlikte atmak lazım o zamanda ilgi düşer bence bende öyleyim hepsini bir seferde oylamaya erinen bir insanım :D

gönderildi

Hayir xunku millet ankete onceden bakio atiyorum benbirinci gidiyorum melihe vermim kazanmasin dio ve sacma salak oykuo zaten oy vermeyi bilmeyen cok uyemiz varken anket oylatmak cok yersiz

Harfi harfine katiliyorum. Tamamdir oylamalarin tamami gizli yapilacak.

gönderildi

hepsinde birlikte atmak lazım o zamanda ilgi düşer bence bende öyleyim hepsini bir seferde oylamaya erinen bir insanım :D

Aday koymaya gelince erinmiosan oy vermeye gelincede erinmeyeceksin

gönderildi

playlistleri ben yapıyorum yaparken dinliyorum bende dinlemeden oylarım o kadar sorun olmaz o zaman

gönderildi

Ben de bayilmiyorum zilyon tane grubun oylarini tek tek toplayacak olmaya ama Melih hakli bence.

gönderildi

Yarisan tum sarkilari zamaninsa yeterince dinledigimizi dusunuyorum playlist yapmana hic gerek yok videolarini koyarsin bircok kisi hatirlar zaten

gönderildi

bencede ya playlist zahmetleri bosuna hep

gönderildi

siz hiç çekilmeden yarışan kişilersiniz sizin için boşuna ama Kubilay Hüseyin Onur gibi son 30 yarışmanın tamamına katılmamış üyelerde var

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...