İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Lihtenstayn Musty'nin yonettigi donemde kazandi, kazandigi sarki Congratulations da ve Grammy ETSCde finale kalmisti.

gönderildi

hahahah Lihtenştayn 6 kez ilk 5e girdi 3ü benden 2si Mustafadan :D 3 madalyasının 2si benden neyse ama Mustafa daha iyi yönetti :h

Ben derece olarak değerlendirmiyorum sadece. Bunun ötesinde Lihtenştan'ı kim daha iyi yönettiyi tartışmamışım zaten ben o dönemler sitede yoktum. Ben Mustafa'yı Almanya olarak biliyorum. Lihtenştayn Mustafa Almanya'yken baya yarışrı ama boy ölçüşemedi diyorum.

gönderildi

kazandı :D Ukrayna içinde öyle diyordun İtalya içinde :h hani nerede 1.likler :D

gönderildi

kazandı :D Ukrayna içinde öyle diyordun İtalya içinde :h hani nerede 1.likler :D

Italya Flanders - Time ile kazanabilirdi bence, cok iyiydi o sarki. Italyan ulkeler grubundan son 20 yarisma icinde en begendigim sarki olabilir.

gönderildi

Lihtenştayn Mustafa Almanya'yken baya yarışrı ama boy ölçüşemedi diyorum.

o konuda haklısın Almanya hep ilk 5teydi

gönderildi

2. şansı yayından kaldırmak lazım.

gönderildi

@Soner haydi adaylarını at özelden bosum su an açayım hemen

ya ben yarisacak kisileri de senin secmeni istedim : )

Ben yarismada en cok.@Volki in secimlerini begeniyorum. aldigi kucuk ulkelerde bile cok iyi sarkiari buldu.

gönderildi

Norveç çok seksi Grammy adaylıklarıyla, bu gece Eurovision Time'da.

gönderildi

ETSC Ülke Geçmişleri 59. ETSC'ye göre güncellenmiş ve 1. Second Chance sonuçları eklenmiştir.

gönderildi

bu arada Ukrayna neden Grammy adaylarını açıklamadı Nebo Popolam en iyi şarkı sözü olmalı :kalp:

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...