Volkan 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi Uğur istifa ettircekler seni yerine Semihi çıkartırlar
Volkan 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi ben temiz fakir ama gururlu aile çocuğuyum o ve onun sınıfındakilerle işim olmaz
Volkan 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi Çağatayın İrlandayı alcağını tamin ediyordum gül gibi İtalyayı bıraktı İrlandayı aldı şarkıcıların hepsi Birleşik Krallıkta çalışıyo ne yollayacaksın çok merak ediyorum
Züreyfa 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi 1. olacak ülke belli oldu nasığl? ne gibi işler çeviriyosunuz arka planda Çağatayın İrlandayı alcağını tamin ediyordum gül gibi İtalyayı bıraktı İrlandayı aldı şarkıcıların hepsi Birleşik Krallıkta çalışıyo ne yollayacaksın çok merak ediyorum Uğur'un gazına geldi kesin.
Misafir 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi 1. olacak ülke belli oldu nasığl? ne gibi işler çeviriyosunuz arka planda Organize işler.
Züreyfa 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi 1. olacak ülke belli oldu nasığl? ne gibi işler çeviriyosunuz arka planda Organize işler. Sen geri dönmese miydin?
Reyiz 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi Çağatayın İrlandayı alcağını tamin ediyordum gül gibi İtalyayı bıraktı İrlandayı aldı şarkıcıların hepsi Birleşik Krallıkta çalışıyo ne yollayacaksın çok merak ediyorum ne diyon sen amca
Misafir 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi 1. olacak ülke belli oldu nasığl? ne gibi işler çeviriyosunuz arka planda Organize işler. Sen geri dönmese miydin? Kalp koyarım görürsün.
Volkan 19 Ağustos, 2013 gönderildi 19 Ağustos, 2013 gönderildi Çağatayın İrlandayı alcağını tamin ediyordum gül gibi İtalyayı bıraktı İrlandayı aldı şarkıcıların hepsi Birleşik Krallıkta çalışıyo ne yollayacaksın çok merak ediyorum ne diyon sen amca hıı peki 10 yarışma sonra seni görürüm
Pinlenen İletiler