İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

seninle muhatap olmadikca yazdiklarimi alintiliyorsun, cocuk gibi laf atiyorsun. eglenmek istiyorsan gerginlik cikartma.

gönderildi

Bi dokanma eğlencemize be. Mutsuzsan neden buradasın ki? İlle bunları söyleticen yani. Ne sorunun varsa açık açık söyle herkes öğrensin. Kimseyi mesuliyet altında da bırakma. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri de başkasına yapma.

mutsuz oldugumu kim soyledi? kimse dedigin sadece sensin. kendin de bazi seylerin farkinda oldugunu bizzat soylemene ragmen uk yalakalari diyip duruyorsun. seninle bir sorunum olmadigimi soylememe ragmen forumda yazdigin aptl saptal seyler yuzunden nefretimi kazandin. Durum bundn ibaret buna baskalarini da dahil etme lutfen. madem cok rahatsiz oluyorsun muhatap olmayalim birbirimizle istedigim de bu.

gönderildi

Ay neler kaciriyorum kavgaa cikacagi zaman faceden yazin ya ahahhahaah

gönderildi

Bak Soner benden yana rahatsızsan bunu orda burda laf sokmak yerine önce benle konuşmalıydın bence. Sana aramızdaki sorun ne diye her sorduğumda konu döndü dolaştı Coldplay kazanmalıydı, Mika yalakalar sayesinde kazandı'ya geldi ve sen bu durumu iyice büyütüp siteye taşıdın, sürekli orada burada laf sokmaya çalıştın. Yalakalarım olduğunu, benim de bunlardan haberdar olduğumu fakat sessiz kaldığımı söyledin. Ben muhattap olmamaya çalıştıkça bi kaç kişiyle beraber -protesto mu denir ne denir adına bilemem- ETSC'ye saçma sapan şeyler yolladın; ilgi çekmeye çalıştın. Bir süre bir şeyleri dalgaya alır gibi oldun falan. Sonuç olarak benim karşı olduğum ve bir dönem senin de karşı olduğun bazı şeyleri uygulamaya başladın, ben yine de seninle hiçbir şekilde laf dalaşına girmedim. Özelden yazdım ettim, seni yarışmaya geri döndürmek için çabaladım, istemedin. Benden dolayı rahatsızlık duyduğun için asla gelmeyeceğini söyledin. Geldiğinde de bu noktaya gelindi. Hatta bir ara olayları öyle bir noktaya getirdin ki 'Sitede aklı başında iki üç adamdan biri' dediğimiz Soner'i kaybettik sandık. Ben burada kimse adına konuşmuyorum, fakat sen bi gruplaşma içine girip bana karşı durmaya çalıştın ve bu eleştirmekten de öteye gitti, bir sonuca varmadı. Benim tek dileğim biraz dönüp kendine bakman. Gerçekten özlediğimiz Soner bu değil şu an, bence bunun sen de farkındasın.

gönderildi

Melihsiz time, time değil ya. Çok sıkıcı buralar sensiz Melih.

gönderildi

Divamız yarın Silivri'de hayranlarıyla buluşacak.

gönderildi

Melihsiz time, time değil ya. Çok sıkıcı buralar sensiz Melih.

Orası çok kesin :D 1 ay kaldı :D

gönderildi

O değil de iyi ki Tanışma'da konu açmamışım, maskara olmuyorum.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...