Guest Soner 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi birakmasin sonucta 10. ev sahipligi yani kimse bu basariyi yakalayamaz imkansiz
Uğur 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi Oylamayi ben baslaticam yanima aliyorum laptopi da zaten. Gidecegim yerde wifi da var. Sorun yok yani. Pazar donuyorum sonuclar icin yayin Pazar aksami olur. Bu durumda oylama suresi baya uzun olacak kusura bakmayin. Yarin gece Timestar sonuclarini aciklarim. Bu gece yola cikiyorum. Herkese sevgiler.
Guest Soner 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi kendimize baska bi eglence bulmaliyiz
Guest Soner 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi zatten dinlemistin sarkilari 12 puanin belli ;)
Uğur 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi oh oh oylama süresi uzun olursa benim için daha iyi olur haftaya ctesi girerm ben de nete. Iyi yolculuklar uğur Tesekkurler 1 - 2 saate cikiyoruz.
Reyiz 27 Temmuz, 2013 gönderildi 27 Temmuz, 2013 gönderildi uğur bey ? @Uğur o değilde http://eurovisiontime.com/forum/uye-Eurovision-Cagatay.html bu benim Siteye üye olmadan 1 ay önce felan yarışmalara katılmak için açtıydım baktım bişey anlamadım ondan sonra girmedim felan . Hatta bu üyeliği açtım chat felan vardı Volkan galiba dalga geçiyodu isimle. Bu hesabımın bugün doğum günüymüş İyi ki doğdu !
Pinlenen İletiler