Egemen 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Uçaktan çok korkarım o yüzden herkes hakkını helal etsin. İçimde düşecek gibi bir his var. Ölür kalırsam ETSC alemi güzel hatırlar beni umarım. Kimseyi kırmamışımdır inşallah.
Reyiz 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Uğur bak Ne diyicem Hani şu yazılar geliyo ya kalbe bunların pngsi varsa at Çok süper bişey yaparız Anlatamadım. http://www.youtube.com/watch?v=YdJvQtKZ7Co Uçaktan çok korkarım o yüzden herkes hakkını helal etsin. İçimde düşecek gibi bir his var. Ölür kalırsam ETSC alemi güzel hatırlar beni umarım. Kimseyi kırmamışımdır inşallah. oha deme öyle deme Allah korusun . Allah yolunu açık etsin.
Uğur 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Anladim anladim. Olmasi lazim du bakem, yalniz bi sorunumuz var GIF olmadi ya hareket etmiyo TV'de yerlestirdim de logoyu olmadi.
Reyiz 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Uğur benim işim etsc'de san marinoyu Saat kaç gibi yaparsın ?
Guest Soner 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Uçaktan çok korkarım o yüzden herkes hakkını helal etsin. İçimde düşecek gibi bir his var. Ölür kalırsam ETSC alemi güzel hatırlar beni umarım. Kimseyi kırmamışımdır inşallah. keske benim basima gelse o ekşın
Züreyfa 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi Uğur benim işim etsc'de san marinoyu Saat kaç gibi yaparsın ? Erken mi olmasını istiyosun, geç mi? Anlamadım
Uğur 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi 12'den sonra baslariz reyiz, Sahura Dogru saatinde iste.
Reyiz 22 Temmuz, 2013 gönderildi 22 Temmuz, 2013 gönderildi He tamam o zaman sorun yok neyse Herkese bye
Pinlenen İletiler