İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Bu kadar trollüğe ne gerek var ki şimdi?

sna gore de her sey trolluk ergenlik :D

gönderildi

E ama öyle. Rahatsızsan dile getir. Çok rahatsızsan geçen sefer yaptığın gibi tavır al, haklı olduğun şeyleri göster. Şu anki tavırlar komik bence. Bu tavıları daha önce de gördük de, bu sefer yapanlar şaşırttı beni.

gönderildi

E ama öyle. Rahatsızsan dile getir. Çok rahatsızsan geçen sefer yaptığın gibi tavır al, haklı olduğun şeyleri göster. Şu anki tavırlar komik bence. Bu tavıları daha önce de gördük de, bu sefer yapanlar şaşırttı beni.

katiliyorum semih'e.

gönderildi

nesi komik allah askina kendinzi bu kadar kasayin alaya alalim bi yarsmalik nolcak

gönderildi

nesi komik allah askina kendinzi bu kadar kasayin alaya alalim bi yarsmalik nolcak

Amaç ne peki? İnsanların yarışma zevkine çomak sokmak mı? İnadına seçimler yapınca BK'ya giden oylar mı azalacak? Amaç çok net trollük işte. Yakışmıyo.

gönderildi

Amaç bizim yarışma zevkimize çomak sokanlara doğrudan çomak sokmak. Zevklerine değil yani

Bak mesela sana yakıştırıyorum bu tavrı.

gönderildi

ben benim her şarkıma çamur atan için valentina yolladım bakalım ne diyecek şimdi

gönderildi

şarkı değiştirme hakkı kaç kereydi ?

Sahura doğru yok galiba

gönderildi

ben feci hırs yaptım ve şarkımı değiştirme kararı aldım evet doğru anouk zamanı gelince yarışacak ama şuan değil kötü derecelere alışık biri olsam koymaz yollarım ama ben aslan burcu olarak hep yukarlarda olmak isteyen biriyim sitedeki geçen günkü tartışmalardan dolayı hollandaya yapılan yorumlar karşılığında verilen düşük puanlar birinciliğini engellemiştir hala oy vermeyi bilmeyen şarkıya değil üyeye oy veren bir sürü yalaka olduğunu ve gün geçtikçe arttığını gördüm top 3 te top 10 dave son 3 te hep aynı ülkeleri görmekten bıktım bu yüzden ben eğlenmeme ve güzel şeyler tanıtmaya devam edeceğim

@Uğur konumu silip sana yazacağım şarkıyı koyarmısın ?

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...