İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Oha dogru atma o zaman Goksel online gozukmuyo ama gelir birazdan herhalde.

gönderildi

Elisa şarkısını açıklasa da başlasak 5. Hafta Oylaması'na.

gönderildi

Hickimsenin cinsel kimligi hickimseyi gram ilgilendirmez biz kimsenin erkekligine laf solemiyorsak kimsede bizim secimimize laf deil ima bile edemez heleki boyle bir platformda umarim herkes benim gibi uluorta hesap vermeden yasamiyor saygi saygi saygi

Dogru

o dediğin şeyi derken saygı mı duydun :D of Çağatay bi git ya :D

gönderildi

evet duymuyosun bu konuyu kaç kere konuşsakta sen hala anlamadın I was born this way :goz: ve bu gelde adam yapayım seni veya başka hakaret edebileceğin konu değil saygı duyup beni böyle kabul etmen gerektiği yerde sen gelip ne yapıyosun

gönderildi

Volkan o zaman saka yapiyorduk sende guluyordun ayriyetten sende bana yapiyordun

gönderildi

Volkan o zaman saka yapiyorduk sende guluyordun ayriyetten sende bana yapiyordun

şaka yapıyodun vay be o konu senin veya senin gibi kişilerin şaka yapabileceği konu değil

gönderildi

Kendinde gulerken oyle demiyordun ama facebooktaki konusmayi burya kadar cektin.Sende bana diyordun. Hayattan soguma sebebisin

gönderildi

[align=center]hahahha Facebookta ne konuştuk senle :D şimdi ben suçlu gibi duruyorum gel bak site seçsin kim suçlu

qdj4m.jpg[/align]

gönderildi

Ben bununiye dedigimide soyliyicem zaten uguraa hemen niye kendi uzerine alindin ki sen

gönderildi

Yok yok chatte bazen yazdiklarun gitmiyora yanlis anlasilma olmus

gönderildi

Ben bununiye dedigimide soyliyicem zaten uguraa hemen niye kendi uzerine alindin ki sen

neden dedin çok merak ettim buradanda desene :D kime dedin o.O

peki bundan bi yarım saat önce sanırım geldiğinde sen şöyle bir şey dedin "Bizim okula gelde seni adam yapayım" ben neyim o.O

gönderildi

Yok yok chatte bazen yazdiklarun gitmiyora yanlis anlasilma olmus

:haha: Çağatay salak mı var karşında sen o mesajı attığın saat 2.08 aynı dakika içinde mesaj atıyorsun ama o mesaj gelmiyor pek inandırıcı değil

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...