Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi iyi geceler nasılsınız ? iyiyiz, sen nasılsın? hayırdır nerelerdesin hüsnü mübarek İşe girdim beya mübarek.Yeni geldim TV niye açık değil Hayırıdr, ne işi? Yayın yapacak adam yok ne TV'si?
Reyiz 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi iyi geceler nasılsınız ? iyiyiz, sen nasılsın? hayırdır nerelerdesin hüsnü mübarek İşe girdim beya mübarek.Yeni geldim TV niye açık değil Hayırıdr, ne işi? Yayın yapacak adam yok ne TV'si? kebap şişi. Uğura yakışmadı
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Nerlerde acaba? Son günlerde adminlere olanları düşününce... Sanırım bize nazar değdi.
Reyiz 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Nerlerde acaba? Son günlerde adminlere olanları düşününce... Sanırım bize nazar değdi. Uğur da üyeliğini silerse herkes üye olarak kalacağından aramızda seçim yaparız.Birinci olan yeni başkanımız olur.Yarışmayı o düzenler.O Da hep ülkesiyle ilk 10a girer. Yes !
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Nerlerde acaba? Son günlerde adminlere olanları düşününce... Sanırım bize nazar değdi. Uğur da üyeliğini silerse herkes üye olarak kalacağından aramızda seçim yaparız.Birinci olan yeni başkanımız olur.Yarışmayı o düzenler.O Da hep ülkesiyle ilk 10a girer. Yes ! Adayım.
Reyiz 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Bakalım ünvanlar ( diva,moderatör,s moderatör ) felan dönecekmi cem kaldırmıştı
Misafir 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Nerlerde acaba? Son günlerde adminlere olanları düşününce... Sanırım bize nazar değdi. Uğur da üyeliğini silerse herkes üye olarak kalacağından aramızda seçim yaparız.Birinci olan yeni başkanımız olur.Yarışmayı o düzenler.O Da hep ülkesiyle ilk 10a girer. Yes ! Adayım. phahahaaaah çagatay aALKaaLK
Melih 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Haksizca alinan super modlugum vrrilir umarim
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Haksızca alınan "Adminlerin Admini" ünvanım geri verilir umarım.
Reyiz 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi bence haksızca alınan tek ünvan pixel reyizin
Pinlenen İletiler