Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Ben hala gelebilirim Yeter artık, sen gelme. Hatta ve hatta; [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fwItNhDVj6E
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi DMGP'ye ne ara başlayıp, ne ara bitirmeyi planlıyosun?
Misafir 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Hiçbir fikrim yok Direkt seçerim belki. Ben biraz uyucam. Bir iki saate gorusuruz.
Melih 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Bilgisayarimda sorun var format yicek bi kac gun mobil takilabilirim
Uğur 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Bilgisayarimda sorun var format yicek bi kac gun mobil takilabilirim The Voice basladi gulum, bi ara kaydet sarkini.
Egemen 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Çok ilginç bir şeyle karşılaştım. Survivor Duygu'ya sunuluan "takip et" önerisinin 2. sırasında tanıdık bir yüz var. @Musty
Melih 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Mustyyy ahahah Bilgisayarimda sorun var format yicek bi kac gun mobil takilabilirim The Voice basladi gulum, bi ara kaydet sarkini. Aaa ilk hafta temasi ne
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi Mustyyy ahahah Bilgisayarimda sorun var format yicek bi kac gun mobil takilabilirim The Voice basladi gulum, bi ara kaydet sarkini. Aaa ilk hafta temasi ne Konu açtık o kadar 48 tane, oraya baksana.
Züreyfa 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi iyi geceler nasılsınız ? iyiyiz, sen nasılsın? hayırdır nerelerdesin hüsnü mübarek
Reyiz 7 Temmuz, 2013 gönderildi 7 Temmuz, 2013 gönderildi iyi geceler nasılsınız ? iyiyiz, sen nasılsın? hayırdır nerelerdesin hüsnü mübarek İşe girdim beya mübarek.Yeni geldim TV niye açık değil
Pinlenen İletiler