Züreyfa 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi @Semih Evet sinirliyim. Artık oylamalardaki saçmalıklar , üyelerin bana ve Cem'e karşı gösterdiği saygısızca tavırlar burama kadar geldi. Nedir amaç söyleyin de rahat edelim ? Ben de mi gidiyim yani bu mudur ? Benimle birebir problemi olmayan kişilerin bile olaylara dahil olması sinirimi bozuyo. Cem'e karşı kim saygısızca tavır göstermiş ki?
Guest Boran 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi @Çağatay Daha yeni Cem siteden oylamalardaki saçmalık yüzünden ayrılmışken böyle bi espri yapıyosun. Ben bunda bi kasıt ararım. Sen yok desen bile ilk başta senin yazdığını gördüğümde düşündüğüm oydu.
Reyiz 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Cemin siteden niye ayrıldığından bile haberim yoktu konuyu bilmiyordum.Zaten art niyetli demediğimi de çoğu kişi biliyordur.Ama sen bana kalkıp saygısızlık dedin
Paul 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi ░░█▀░░░░░░░░░░░▀▀███████░░░░ ░░█▌░░░░░░░░░░░░░░░▀██████░░░ ░█▌░░░░░░░░░░░░░░░░███████▌░░ ░█░░░░░░░░░░░░░░░░░████████░░ ▐▌░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██████▌░░ ░▌▄███▌░░░░▀████▄░░░░▀████▌░░ ▐▀▀▄█▄░▌░░░▄██▄▄▄▀░░░░████▄▄░ ▐░▀░░═▐░░░░░░══░░▀░░░░▐▀░▄▀▌▌ ▐░░░░░▌░░░░░░░░░░░░░░░▀░▀░░▌▌ ▐░░░▄▀░░░▀░▌░░░░░░░░░░░░▌█░▌▌ ░▌░░▀▀▄▄▀▀▄▌▌░░░░░░░░░░▐░▀▐▐░ ░▌░░▌░▄▄▄▄░░░▌░░░░░░░░▐░░▀▐░░ ░█░▐▄██████▄░▐░░░░░░░░█▀▄▄▀░░ ░▐░▌▌░░░░░░▀▀▄▐░░░░░░█▌░░░░░░ ░░█░░▄▀▀▀▀▄░▄═╝▄░░░▄▀░▌░░░░░░ ░░░▌▐░░░░░░▌░▀▀░░▄▀░░▐░░░░░░░ ░░░▀▄░░░░░░░░░▄▀▀░░░░█░░░░░░░ ░░░▄█▄▄▄▄▄▄▄▀▀░░░░░░░▌▌░░░░░░ ░░▄▀▌▀▌░░░░░░░░░░░░░▄▀▀▄░░░░░ ▄▀░░▌░▀▄░░░░░░░░░░▄▀░░▌░▀▄░░░ ░░░░▌█▄▄▀▄░░░░░░▄▀░░░░▌░░░▌▄▄ ░░░▄▐██████▄▄░▄▀░░▄▄▄▄▌░░░░▄░ ░░▄▌████████▄▄▄███████▌░░░░░▄ ░▄▀░██████████████████▌▀▄░░░░ ▀░░░█████▀▀░░░▀███████░░░▀▄░░ ░░░░▐█▀░░░▐░░░░░▀████▌░░░░▀▄░ ░░░░░░▌░░░▐░░░░▐░░▀▀█░░░░░░░▀ ░░░░░░▐░░░░▌░░░▐░░░░░▌░░░░░░░ ░╔╗║░╔═╗░═╦═░░░░░╔╗░░╔═╗░╦═╗░ ░║║║░║░║░░║░░░░░░╠╩╗░╠═╣░║░║░ ░║╚╝░╚═╝░░║░░░░░░╚═╝░║░║░╩═╝░
Chatigo 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Turk mali ho turk mali hey baba bana para ver lana del reeey!
Züreyfa 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Turk mali ho turk mali hey baba bana para ver lana del reeey!
Paul 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Ya ya ya ya verdim işte ya ya ya ya gördüm işte Nedense bu şarkının sözlerini böyle değiştiresim var Dios'a Italya dönemindeki mirasımı bıraktım
Melih 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi offf çok sıcak ve kendimi kaybettim selena gomez dinliyorum
Mustafa 5 Temmuz, 2013 gönderildi 5 Temmuz, 2013 gönderildi Evet guzel hint ezgileri felan var hos olmus..
Pinlenen İletiler