İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Benden hoşlanmayabilirsin , sevmeyebilirsin ama sakın körü körüne başka bi üyeyi savunma artık bana @Semih .

gönderildi

onu ben derim semih o benim repliğim :h

Kusura bakma Melih :( Bi kerelik affet. Cuk oturuyodu oraya ondan.

gönderildi

Roller karıştı. Ben kimdim?
gönderildi

Sen Necla'sın. Ben Leyla. Ali Rıza'nın o.. kızları :h

gönderildi

Benden hoşlanmayabilirsin , sevmeyebilirsin ama sakın körü körüne başka bi üyeyi savunma artık bana @Semih .

Kimseyi savunmuyorum ki. Gayet hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye diyorum. Şu işleri sessizce halledin içinizde diyorum bi de. Şundan %100 eminim ki bugün kavga etseniz küsseniz yarın yine birbirinizin yüzüne bakacaksınız. Siteyi şenlik alanına çevirmeye gerek yok o yüzden bence.

gönderildi

Sen gel bugüne kadar efendi ol kibar ol işinde başında bi insan ol. Sonra biri gelsin seni o... yapsın. Ah hayat sen nelere kadirsin!
gönderildi

2-3 cümleden öteye konuşmadığım kişi gelip burada bana gülünç bi laf sokarsa tavrımı koyarım valla kimse başka türlüsünü beklemesin benden @Semih

gönderildi

Üstüne alınıyorsan bilemem ama ben orada laf sokmaya yönelik bir cümle kullanmadım kullanmam.

gönderildi

Sen gel bugüne kadar efendi ol kibar ol işinde başında bi insan ol. Sonra biri gelsin seni o... yapsın. Ah hayat sen nelere kadirsin!

Sana o kadar Oğuz benim dedim anlamadın. Ne yapayım? :1silah:

gönderildi

Sana o kadar Oğuz benim dedim anlamadın. Ne yapayım? :1silah:

Al Oğuz'u........ Küfür etmiycem.
gönderildi

2-3 cümleden öteye konuşmadığım kişi gelip burada bana gülünç bi laf sokarsa tavrımı koyarım valla kimse başka türlüsünü beklemesin benden @Semih

Sen sinirlisin belli ki. Sinirle hareket edilmez. Hani derdiniz ne cidden bilmiyorum ya da ne sorun yaşadınız. Yine de şu an pişman olmasan da çok fazla memnuniyet duymayacağın şeyler de yapabilirsin/diyebilirsin. Bunlar Cem için de geçerli Uğur için de geçerli her ne olduysa ilgilendiren diğer kişiler için de geçerli. Bence başka bi zamanda adam gibi konuşun bu konuyu site üzerinden atışacağınıza. Tüm bunların ötesinde (kimse yanlış anlamasın) kimin ne söylediği ya da haklı olduğunu zerre umursamayan biri olarak sitede böyle gerginlikler görmek beni rahatsız ediyo. Sorunu olanlar özelden çözsün diyorum sadece. Başından beri de bunu diyorum başka bişey demiyorum. Çağatay'ın sizinle sorunu varsa o da özelden çözsün çünkü ben site üyesi olarak rahatsızım bu (bana göre) boş atışmalardan.

gönderildi
@Semih Evet sinirliyim. Artık oylamalardaki saçmalıklar , üyelerin bana ve Cem'e karşı gösterdiği saygısızca tavırlar burama kadar geldi. Nedir amaç söyleyin de rahat edelim ? Ben de mi gidiyim yani bu mudur ? Benimle birebir problemi olmayan kişilerin bile olaylara dahil olması sinirimi bozuyo.
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...