Uğur 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi ahahahah Cocuklari da uyuttugumuza gore odamiza cekilebiliriz Hayriye Hanim.
Melih 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi tamam sen git ben takma dişlerimi çıkartıp geliyorum
Uğur 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Nabırsınız Hiic Hayriye Hanim cikamadi bi tuvaletten onu bekliyorum sen?
Züreyfa 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Oturuyorum nabıyım. Dizi izliyodum. Fringe'i bitirdim sonunda. Hayriye hanım da cırcır oldu herhalde.
Reyiz 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Seveceginiz tema bulundu : bencede ismail evlilik sitesi teması olsun.İçim açıldı. O Değilde rüyamda yeni temada Tişikür et butonu yoktu.Bari rüyamdan çıkarmasaydınız.Ayıp
Reyiz 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Temayı bu sefer beğendim. Lütfen değişmesin Hayatımda ilk defa EurovisionTime'da oyun oynadım
Paul 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Sitede okuma alışkanlığı genel anlamda az sanırım çoğu zaman uzun bir yorum yazılınca sonunu okumaya aciziz.Herhalde bu konuda benim tembellik ettiğim kısım ev sahibi ülkelerin vikipediden alınmış Coğrafi bilgileri kısmı oluyor.O yüzden mümkün olduğu kadar kaynaksız yazmaya çalışıyorum başlık açarken.Hatta yarışmayı tekrar kazanırsam da bilgileri toplayıp kendi yazı dilim ile özetlemeyi tercih edeceğim sanırım.Bu yorumun burasına kadar geldiyseniz bir umut var demektir
Ulaş 4 Temmuz, 2013 gönderildi 4 Temmuz, 2013 gönderildi Sitede okuma alışkanlığı genel anlamda az sanırım çoğu zaman uzun bir yorum yazılınca sonunu okumaya aciziz.Herhalde bu konuda benim tembellik ettiğim kısım ev sahibi ülkelerin vikipediden alınmış Coğrafi bilgileri kısmı oluyor.O yüzden mümkün olduğu kadar kaynaksız yazmaya çalışıyorum başlık açarken.Hatta yarışmayı tekrar kazanırsam da bilgileri toplayıp kendi yazı dilim ile özetlemeyi tercih edeceğim sanırım.Bu yorumun burasına kadar geldiyseniz bir umut var demektir
Pinlenen İletiler