Misafir 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi napayım habire koşuyorum yüzüyorum Oooh ohh ben tatil yapamıyorum ama her sabah burada denize giriyorum. Spor da yapıyorum. Tatil gibi bişi
Misafir 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi İvit... kışın da çok güzel oluyor burası. Denize giresim geliyor ama üşeniyorum sıcacık yataktan kalkmaya
Paul 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi napayım habire koşuyorum yüzüyorum Oooh ohh ben tatil yapamıyorum ama her sabah burada denize giriyorum. Spor da yapıyorum. Tatil gibi bişi Bir sabah da beni çağırmıyor
Muzo 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Tünaydın! Son iki bütünleme sınavım kaldı ve ardından cumartesi günü İzmir'e dönüyorum. Bugün ise yeni evimiz elektrik ve suyunu açtırmak için koşuşturacağım. Şu son bir ay, benim için tam bir felaketti. Sanırım tatile ihtiyacım var.
Paul 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Ben de penne tonno yaptım şimdi Birlikte yiyebiliriz
Züreyfa 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Penne menne gelmedi hala. Açım ya, neyse sizden hayır yok.
Guest Boran 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Ben de penne tonno yaptım şimdi Birlikte yiyebiliriz Canımı çektirdinnn açım zaten
Egemen 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Ay makarna yapmış kııııız. Penne menne asorti katıo
Paul 2 Temmuz, 2013 gönderildi 2 Temmuz, 2013 gönderildi Uğurun imzasına bayıldım Bu arada o benim tek yapabildiğim asortik makarnadır ona öyle sıradan bir makarna diyemezsin
Pinlenen İletiler