İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Yaparsın alimallah :D

@Semih neden sen de bize katılmıyorsun mübarek ?

Dandik film izlemem ben

SEN BİLİRSİN.

Küçük harflerle konuşur musun? Bebek uyuyo yukarıda.

gönderildi
@Semih Biz de tam ünlü yönetmen Kıytırıkattinin 18. yüzyıl Avrupa'sında çizdiği postmodern tablonun yavan kalmasını tartışıyorduk. Bize katılmaya ne dersin :P
gönderildi

Yaparsın alimallah :D

@Semih neden sen de bize katılmıyorsun mübarek ?

Dandik film izlemem ben

SEN BİLİRSİN.

Küçük harflerle konuşur musun? Bebek uyuyo yukarıda.

tamam.

gönderildi

@Semih Biz de tam ünlü yönetmen Kıytırıkattinin 18. yüzyıl Avrupa'sında çizdiği postmodern tablonun yavan kalmasını tartışıyorduk. Bize katılmaya ne dersin :P

Ben sanattan anlamam ki. Gişe filmi seviyorum ben ama iyi olanları seviyorum.

gönderildi

duygu karsi takimin dikkatini bozdugu ve surekli kavga ettigi icin umit bunu yapacagini soylemisri. bi kez oldu zaten oyle bisey. duygunun normal bi insan olnadigini dusunuyorum tam bi yaratikti :D

@Soner Pardon da Ümit Karan'ın yaptığı kışkırtmalar yeterince komikti. Mmmuaah diye spastik spastik hareketler yapıp Duygu'ya sonra da ben onu gaza getiriyorum o da kavga çıkarıyo ahahahahah diyip seviyesizliğin iyice dibine vurdu.

gönderildi

@Egemen yaptın mı ?

@Egemen nerde yayın yapıyosun ?

@Egemen bi tane livestream kanalında kendi kendimle chat yapıyorum şu an qq

@Egemen msni yüklersen yayına ne gerek kalır ki ?

gönderildi

Ya buluruz güzel bişi. Animasyon da izleyebiliriz bende harika animasyonlar var :h@Semih

@Cem

@Egemen yaptın mı ?

@Egemen nerde yayın yapıyosun ?

@Egemen bi tane livestream kanalında kendi kendimle chat yapıyorum şu an qq

@Egemen msni yüklersen yayına ne gerek kalır ki ?

Ay savaşcısını açmıs :h
gönderildi

Sendeki animasyonları tahmin edebiliyorum qq qq qq qq qq

gönderildi

duygu karsi takimin dikkatini bozdugu ve surekli kavga ettigi icin umit bunu yapacagini soylemisri. bi kez oldu zaten oyle bisey. duygunun normal bi insan olnadigini dusunuyorum tam bi yaratikti :D

@Soner Pardon da Ümit Karan'ın yaptığı kışkırtmalar yeterince komikti. Mmmuaah diye spastik spastik hareketler yapıp Duygu'ya sonra da ben onu gaza getiriyorum o da kavga çıkarıyo ahahahahah diyip seviyesizliğin iyice dibine vurdu.

Leave Duygu alone.

gönderildi

Ben izlemedim onu

Okudum ama bi kısmını ilk kitabının

gönderildi

Enes , msn yüklü mü sende ? Yüklü değilse nasıl yükleyeceğini anlatan mesaj yollayayım. Sen de gel msne. Hep beraber film time yapçez.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...