İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

İsterseniz pedigree tv'de yayın yapayım. Film gösterimi yapayım :D MSN açamıyorum ben. Skype'a yönlendiriyor :(@Cem @Pixel @Boran

gönderildi

@Soner Bence en takım olabilen gönüllülerdi. Ünlüler gibi sinsi sinsi davranmadılar. Kavgalarını da dibine kadar yaşadılar mutluluklarını da. En güzeli de bu bence

unluler hic onlar hakkinda.konusmazken duygu cadisi basta olmak uzere sureklu onlari cekistirdiler :D zaten birbirleri.arasinda.kavgalari bitmedi unluker bi jere bile kavga etmedi

gönderildi

birakin artiz hilmicemi hayatimda gordugum en salak yarismacilar bu seneki gonulluler takimindaydi :D

Duygu çok zekiydi :1silah:

gönderildi

@Soner Bence en takım olabilen gönüllülerdi. Ünlüler gibi sinsi sinsi davranmadılar. Kavgalarını da dibine kadar yaşadılar mutluluklarını da. En güzeli de bu bence

unluler hic onlar hakkinda.konusmazken duygu cadisi basta olmak uzere sureklu onlari cekistirdiler :D zaten birbirleri.arasinda.kavgalari bitmedi unluker bi jere bile kavga etmedi

Duygu olmasaydı bu yıl Survivorun s si izlenmezdi.

gönderildi

İsterseniz pedigree tv'de yayın yapayım. Film gösterimi yapayım :D MSN açamıyorum ben. Skype'a yönlendiriyor :(@Cem @Pixel @Boran

Bilmem siz karar verin. İzleyelim de.
gönderildi

Erhan - Irmak / Nazenin - Irmak ve Ümit-Cengiz-Bennu-Larissa-Dağhan kavgaları vardı ama.

gönderildi

Pedigree TV, yabancı film yayınına başlamış oha. #dayantimetv

gönderildi

onlar cok ufak duygunum.kavgalariyla kiyaslanamaz bile zaten.hemen hallettiler onlar. ayrica duygu zeki falan degil kotu :D

Erhan - Irmak / Nazenin - Irmak ve Ümit-Cengiz-Bennu-Larissa-Dağhan kavgaları vardı ama.

gönderildi

Egemen okudun mu ÖM'yi ?

Okudum. Mesene yüklenio şimdi bebeğim. Eline sağlık. Bakalım yapabilecek miyim :D

gönderildi

Yaparsın alimallah :D

@Semih neden sen de bize katılmıyorsun mübarek ?

gönderildi
@Soner Pardon da Ümit Karan'ın yaptığı kışkırtmalar yeterince komikti. Mmmuaah diye spastik spastik hareketler yapıp Duygu'ya sonra da ben onu gaza getiriyorum o da kavga çıkarıyo ahahahahah diyip seviyesizliğin iyice dibine vurdu.
gönderildi

Dandik film izlemem ben

gönderildi

Dandik film izlemem ben

SEN BİLİRSİN.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...