İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ben birazdan Alara Bal'i bekliyorum.

biz onla geçende konuştuk qq Justin konseri çok güzelmiş qq

gönderildi

çok çalışmadım:) matematiği iyi yapıyorum zaten:) tarih ve anayasada zorlanıyordum onlara ağırlık verdim bide alan sınavı filan.

gönderildi

bugün bayram gibi küsler barışıyo :)

kendi adına konuşursan çok sevinirim :) benim kimseyle barışma gibi bir durumum yok

gönderildi

Alara Bal muhabbeti nedir ya ?

Vardı ya Halley işte onun ve Canreyhan'ın fake hesabı. Yani ikisinin IP'lerinden girilmiş o hesaba. :goz:
gönderildi

Ben bir şok...

Ben bir A101...

tumblr_mb0n0u7kYX1qmc1l8.gif

çok çalışmadım:) matematiği iyi yapıyorum zaten:) tarih ve anayasada zorlanıyordum onlara ağırlık verdim bide alan sınavı filan.

Başarılar Can. :)

gönderildi

tşy oylaamasında tek vermeyen muğla :D

Yucel sitedeydi az once ya, verse de gecsek 43'e.

gönderildi

neyse şu fake hesap muhabetlerine girilecekse ben çıkıyorum.ben gerekli açıklamaları gerekli kişilere yaptım.gerekli kişilerle de barıştım zaten.inanıp inanmamak size kalmış..gizli bir şey yapsam zaten giremezdim buraya.benim içim rahat bir şey yapmadığım için yaptığımi düşünenler kendileri bilir :)

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

gönderildi

neyse şu fake hesap muhabetlerine girilecekse ben çıkıyorum.ben gerekli açıklamaları gerekli kişilere yaptım.gerekli kişilerle de barıştım zaten.inanıp inanmamak size kalmış..gizli bir şey yapsam zaten giremezdim buraya.benim içim rahat bir şey yapmadığım için yaptığımi düşünenler kendileri bilir :)

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Alara Bal meselesi ne diye sordu; anlattım. Benim de konuları açmak gibi bir niyetim yok. :goz:
Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...