Volkan 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Ben birazdan Alara Bal'i bekliyorum. biz onla geçende konuştuk Justin konseri çok güzelmiş
Canreyhan 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi çok çalışmadım:) matematiği iyi yapıyorum zaten:) tarih ve anayasada zorlanıyordum onlara ağırlık verdim bide alan sınavı filan.
Enes 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi evet haftaya sınavım var cumartesi günü Başarılar Can
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Ben birazdan Alara Bal'i bekliyorum. Ben de OzanCan'ı.
Melih 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi bugün bayram gibi küsler barışıyo kendi adına konuşursan çok sevinirim benim kimseyle barışma gibi bir durumum yok
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Alara Bal muhabbeti nedir ya ? Vardı ya Halley işte onun ve Canreyhan'ın fake hesabı. Yani ikisinin IP'lerinden girilmiş o hesaba.
Ulaş 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi Ben bir şok... Ben bir A101... çok çalışmadım:) matematiği iyi yapıyorum zaten:) tarih ve anayasada zorlanıyordum onlara ağırlık verdim bide alan sınavı filan. Başarılar Can.
Uğur 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi tşy oylaamasında tek vermeyen muğla Yucel sitedeydi az once ya, verse de gecsek 43'e.
Canreyhan 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi neyse şu fake hesap muhabetlerine girilecekse ben çıkıyorum.ben gerekli açıklamaları gerekli kişilere yaptım.gerekli kişilerle de barıştım zaten.inanıp inanmamak size kalmış..gizli bir şey yapsam zaten giremezdim buraya.benim içim rahat bir şey yapmadığım için yaptığımi düşünenler kendileri bilir Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
Yiğit 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi neyse şu fake hesap muhabetlerine girilecekse ben çıkıyorum.ben gerekli açıklamaları gerekli kişilere yaptım.gerekli kişilerle de barıştım zaten.inanıp inanmamak size kalmış..gizli bir şey yapsam zaten giremezdim buraya.benim içim rahat bir şey yapmadığım için yaptığımi düşünenler kendileri bilir Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Alara Bal meselesi ne diye sordu; anlattım. Benim de konuları açmak gibi bir niyetim yok.
Melih 28 Haziran, 2013 gönderildi 28 Haziran, 2013 gönderildi ebrunun çok sevdiğim bir şarkısı vardı bilen bilir http://www.youtube.com/watch?v=6cdfiqNsOuw
Pinlenen İletiler