Cem 24 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 24 Haziran, 2013 gönderildi arkadaşlar help me imzamdaki sarı şeriti nasıl yok etcem imzamdaki resmin boyutlarını bilmiyorum tşklr taktığınız için Telefondan imzani goremedigim icin cevap yazamadim enes
Onuriçe 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi arkadaşlar help me imzamdaki sarı şeriti nasıl yok etcem imzamdaki resmin boyutlarını bilmiyorum tşklr taktığınız için sana fbden kaç kere vazdım cevap verdin mi vok! o zaman sus.
Misafir 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi arkadaşlar help me imzamdaki sarı şeriti nasıl yok etcem imzamdaki resmin boyutlarını bilmiyorum tşklr taktığınız için Telefondan imzani goremedigim icin cevap yazamadim enes Ben de pc'den küçültüp koyuyorum. Buradan bilmiyorum nasıl oldugunu. Volki biliyordu
Ulaş 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi arkadaşlar help me imzamdaki sarı şeriti nasıl yok etcem imzamdaki resmin boyutlarını bilmiyorum tşklr taktığınız için Kimse takmamış cidden... [img=500xburaya görsel orantılı küçültüldüğünde çıkacak olan sayı gelecek]
Onuriçe 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi namusuma dil uzadanın dilini koparırım!
Enes 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi Geçti zaten yaptım artık siz cevap verene kadar. Artık Avatar-imza puanlama için hazırım
Misafir 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl.
Cem 24 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl. Bu biraz anirma olmadi mi yo-yo selena selenaa
Misafir 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl. Bu biraz anirma olmadi mi yo-yo selena selenaa Ne bileyim? Paşa emredince konuşun diye heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.Aaaa @Cem madalya sayımız eşitmiş bizim. Buna ne diyorsun? Kardeş miyiz?
Cem 24 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl. Bu biraz anirma olmadi mi yo-yo selena selenaa Ne bileyim? Paşa emredince konuşun diye heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.Aaaa @Cem madalya sayımız eşitmiş bizim. Buna ne diyorsun? Kardeş miyiz? Ben 17 yarismada aldim o madalyalari sen 833 yarismada. Wuu laf soktum yea qq
Misafir 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl. Bu biraz anirma olmadi mi yo-yo selena selenaa Ne bileyim? Paşa emredince konuşun diye heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.Aaaa @Cem madalya sayımız eşitmiş bizim. Buna ne diyorsun? Kardeş miyiz? Ben 17 yarismada aldim o madalyalari sen 833 yarismada. Wuu laf soktum yea qq Yavrum ben bu madalyaların 8'ini 20 yarısmada aldım. 20 yarısma boyunca Bosna ve Romanya'da sürtmüştüm hatırlarsan. Ki Romanya ile altın aldım taaam mı? Bosna'da teneke ile geçindim.
Cem 24 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 24 Haziran, 2013 gönderildi Aaaaaakalaklskladsdkaslklsdfdsusdhgsdgunfdsglgmfdlgmfdl. Bu biraz anirma olmadi mi yo-yo selena selenaa Ne bileyim? Paşa emredince konuşun diye heyecandan ne diyeceğimi bilemedim.Aaaa @Cem madalya sayımız eşitmiş bizim. Buna ne diyorsun? Kardeş miyiz? Ben 17 yarismada aldim o madalyalari sen 833 yarismada. Wuu laf soktum yea qq Yavrum ben bu madalyaların 8'ini 20 yarısmada aldım. 20 yarısma boyunca Bosna ve Romanya'da sürtmüştüm hatırlarsan. Ki Romanya ile altın aldım taaam mı? Bosna'da teneke ile geçindim. Himms aferin, tebrikler. Hll spr dvm.
Melih 24 Haziran, 2013 gönderildi 24 Haziran, 2013 gönderildi madalya sayım : 12 yarışma sayım : 48 başarızım
Cem 24 Haziran, 2013 gönderildi Yazar 24 Haziran, 2013 gönderildi madalya sayım : 12 yarışma sayım : 48 başarızım 4 yarismada 1 cakmissin madalyayi. Bence gayet super.
Pinlenen İletiler