İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Fransa'dan haber var : Tema "postmodern" olacakmis. Sehir hakkinda da ilk bilgiler gelmeye devam ediyor. :D

Şaşırmadım. Çağataylık bi seçim omuş. Egemen kazanınca da tam tersi yöne gidip oryantal teması falan bekliyorum :D

gönderildi

Fransa'dan haber var : Tema "postmodern" olacakmis. Sehir hakkinda da ilk bilgiler gelmeye devam ediyor. :D

Konu actim bk gibi oraya yazariz :D ozentiyim cok :D

gönderildi

Oha Muavin. :kalp: Birden nerden cikti o dedim Yalan Dunya oyunculari arasinda? :D

gönderildi

Huzur Sokağı setine gitselermiş keşke.

gönderildi

20406483.jpg

:kalp:

qq qq qq ezelde kördü bu kadin. Cok sevimliydi. 20 dakikada sevimlilik katsayisini arttirdi :)

gönderildi

Ezel'le 20 Dakika'nin senaristleri ayniymis zaten yeni ogrendim. :D Ben cok seviyorum bu kadini ya. Soundtrack album muthismis bu arada 20 Dakika'nin, altyapilar cok net ve anlasilir tv'deki gibi boguk degil wuhuuu.

gönderildi

Ezel'le 20 Dakika'nin senaristleri ayniymis zaten yeni ogrendim. :D Ben cok seviyorum bu kadini ya. Soundtrack album muthismis bu arada 20 Dakika'nin, altyapilar cok net ve anlasilir tv'deki gibi boguk degil wuhuuu.

Sevindi :haha:
gönderildi

Hem de nasiiiiiiil. :kalp: Turkiye'de su ana kadar bir dizi icin yapilan en iyi calisma cunku.

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...