İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Arkadaşlar sanırım ETSC İsveç'te fakat çoğu konunun başında ''Gotheburg'' yazıyor. Dikkat edelim İngilizce yazacaksak bile düzgün yazalım.

gönderildi

Kubilay ETSC'ye bu kadar ilgili oldugunu bilmiyordum :) Katilsana :)

gönderildi

Söz konusu İsveç ise algıda seçiciliğin dibine vururum bilirsin. Daha önce de söylediğim gibi şu an için değil ama ileride katılmayı düşünüyorum.

gönderildi

Söz konusu İsveç ise algıda seçiciliğin dibine vururum bilirsin. Daha önce de söylediğim gibişu an için değil ama ileride katılmayı düşünüyorum.

Sen gelme, Olanna gelsin.

gönderildi

Epiphany en pasif aktiflerden

Hicbir sey anlamadim. :siritma: Uykun gelmis. :h

gönderildi

Söz konusu İsveç ise algıda seçiciliğin dibine vururum bilirsin. Daha önce de söylediğim gibişu an için değil ama ileride katılmayı düşünüyorum.

Olanna değil Olenna. Hıh

Çağatay tespitin dibine vurmuş.

gönderildi

Yataktan yazıyorum Beynime fazla oksijen gitmemiş yazarken

gönderildi

Yataktan yazıyorum Beynime fazla oksijen gitmemiş yazarken

:f39:

gönderildi

Olanna değil Olenna. Hıh

Elim kaymış nabıyım. O değil de avatarı görünce canım çekti gittim peynir aldım, yiyorum.

gönderildi

Söz konusu İsveç ise algıda seçiciliğin dibine vururum bilirsin. Daha önce de söylediğim gibi şu an için değil ama ileride katılmayı düşünüyorum.

Olanna değil Olenna. Hıh

Elim kaymış nabıyım. O değil de avatarı görünce canım çekti gittim peynir aldım, yiyorum.

Ye çocuğum ye. Peynir şifadır, et gibi sinsi değildir. Ne gut eder, ne kalbi-damarı tıkar. Ayrıca elmacık kemiklerimi de ona borçluyum. #peynirrocks

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...