İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

lihtenştayn ne ya isme bak rezalet futbol takımları bile isviçre liginde oynuyo hayır yarışmayı kazansa nerde yapacak öfff

#dirensalem

gönderildi

lihtenştayn ne ya isme bak rezalet futbol takımları bile isviçre liginde oynuyo hayır yarışmayı kazansa nerde yapacak öfff

#dirensalem

Biri sustursun sunu. :h@Volki @Musty

gönderildi

#dirensalem

İsvecte buldugun her mukemmel sarkiyi 150 sarkilik ulusal final yaparak harcamak zorunda miydin salem :( :( :(

gönderildi

#dirensalem

Biri sustursun sunu. :h@Volki @Musty

Bende öyle diyordum yakında alışır sonra bırakmak istemez

gönderildi

sen niye bıraktın o zaman

ben Belçika veya Hollandayı alıcam diyordum ama ikiside doluydu o yüzden Lihtenştaynı almıştım

gönderildi

Hadi Bismillah Başlayalım

Tırsmayalım Sakata Gelmekten

Kim Ne Diyor Takmayalım

Onların Derdi Çok Bilmekten

Çok Gülelim Çok Ağlayalım

Kim Ölmüş Sanki Sevmekten

Üç Harfliden Gelsin Ne Gelirse

Korkma Çarpılıp Bölünmekten

gönderildi

Petek harcaniyo ya. O sarkiyi hadise , demet falan okusaydi her listede 1nciydi.

gönderildi

Petek sabah programlarının simgesi haline geldiğinden beri şarkıları tutmuyo ve ilgi gösterilmiyo.

gönderildi

Sabah programlarından önce de hiçbir şarkısı tutmadı. Sesini de çok geliştirdi , artık hiç polemiğe de girmiyo. Ayrıca tek bir ilişkisi vardı her zaman. Demek ki 2 günde 1 sevgili değiştirmek , herkese sataşmak daha mantıklı bir yol :( :(

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...