İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

ulaş yerlere yattım ahahahahaha nerden de buluyon bunları qq qq

gönderildi

ulaş yerlere yattım ahahahahaha nerden de buluyon bunları qq qq

Ben görüntüde Estonyalı, özünde İzlandalıyım. Ben bulurum. :s4:

tumblr_inline_mg7wtnOLWz1rq7rz8.gif

gönderildi

^^ Sana o özellikleri veren Dios'u inkar mı edersin? Öyleyse sen çok kafossun

Tövdios, Dios olmasa idi hepimiz birer peçete kurbanıydık. :pray:

Ulaş İzlanda'ya geri dön sen Estonya olmadı sana. :h

60. yarışmada @Daisuke bırakırsa neden olmasın. :h

gönderildi

herkesin beğendiğini beğenmediğini iddia edip cool olduğunu sananlara kıl oluyorum

gönderildi

herkesin beğendiğini beğenmediğini iddia edip cool olduğunu sananlara kıl oluyorum

aramızahoşgeldin :D

gönderildi

Kesinlikle :) Popüler kültürün her sembolüne karşı çıkarak popüler kültürün içinde yer almayacaklarını düşünüyorlar ama böyle bişeyin olması zaten imkansızın da ötesinde.

gönderildi

Bi arada o kadar uçacaktım da, sonra Taylor, Demi dinledim bi düzeldim :h

gönderildi

Ultra katiliyorum. +1727273682

gönderildi

Kesinlikle :) Popüler kültürün her sembolüne karşı çıkarak popüler kültürün içinde yer almayacaklarını düşünüyorlar ama böyle bişeyin olması zaten imkansızın da ötesinde.

Bunu yapmaya calisanlar cool degil kro oluyo benim gozumde nedense qq

gönderildi

:okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto: :okeyto:

#direntahiti

gönderildi

populwr kulturden uzak durma duyarliligi gosteren bi insan populer kulturden tamamen soyutlanacagini dusunmez

Misafir
Bu konu kapalıdır ama konuya cevap yazmaya yetkiniz var görünüyor.
  • Yeni Oluştur...