İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Wow İsviçre 5. Karadağ 4. olarak çıkıyomuş finale ha? :D Tek anlamadığım şey nasıl hem jüride hem halkta sonuncu İspanyayken ortalamada sonuncu İrlanda oluyor? :D

gönderildi

Wow İsviçre 5. Karadağ 4. olarak çıkıyomuş finale ha? :D Tek anlamadığım şey nasıl hem jüride hem halkta sonuncu İspanyayken ortalamada sonuncu İrlanda oluyor? :D

Isvicre ve Bulgaristan'in yari finalde 16. ve 17. olmasi ve Letonya'nin altinda kalmalari? Juri bi defolsun gitsin ya. Hele Isvec'in juride 3., halkta 16. olmasina ne demeli? Bu ucurum nedir boyle ya? Bu kadar ucurum olmamali bence sonuclar arasinda. Gercekten rezalet.

gönderildi

2nci yarıfinalin halk oyları şaka mı qq qq qq qq qq

Yunanistan'ın jüride de halkta da bu kadar itibar görmesine uyuz oluyorum , berbat ötesiydi ne hakla bu kadar puan verirler. Azerbaycan ve Moldova da aynı şekilde.

gönderildi

Esmanın iğrenç sesi halkı etkileyememiş :D juride zaten hakkını vermiş diyecektim ki sıralamaya bak rezalet

14. FYR MACEDONIA (9,75)

15. LATVIA (9,90)

16. SWITZERLAND (10,65)

İsviçrenin orda ne işi var

gönderildi

Bulgaristan'in juride sonuncu olmasi, komik otesi, uzerinde daha rezil sarkilar varken.

gönderildi

Yok yok jüriyi protesto etmekle iyi yapıyoruz bence :D Bulgaristan'ın şarkısı etnik şarkı duyunca sesi kapatan bana bile çok hoş gelmişti. Halk bile hakkını vermişken jüri sonuncu yapmış.

İspanyayı açıklayabilen de olmadı :D

gönderildi

Bi Macaristan'a bi İsveiçre'ye haksızlık yapmış jüri, onun dışında iyi oylamışlar gibi.

gönderildi

finaldeki juri oylarından memnunum ama yf deki juri oylarından memnun değilim :D

gönderildi

Bir ulke juri oylarinda 21. halkta 4. oluyorsa ya da juri oylarinda 3. halk oylarinda 16. oluyorsa o baglamda bir sikinti vardir bence. Bu kadar ucurum olmamali juri ve halk oylari arasinda. Ayni sekilde bir ulke yarifinalde 6. oluyorsa juri onu yarifinalde 17. yapmissa bu noktada da bir sorun vardir.

Sarkilari ve ulkeleri bir yana birakip bu ucurumlar uzerinden yorumlamak gerek bence bu oylamalari.

gönderildi

Oylamalar aynı olacak olsa jüri-televoting ayrımı ve jürinin manası kalmaz zaten.

gönderildi

Oylamalar aynı olacak olsa jüri-televoting ayrımı ve jürinin manası kalmaz zaten.

Öyle de , jüri sanki bilerek halkın ilgisini çekmeyecek her şarkıya 12leri çakmış. Göz var kulak var yani. Bu kadar uçurum olmamalı.

• Teşekkürler 1
gönderildi

Ayni olsun demiyorum elbet. Misal halkta 16.olan ulke juride 3. Degil de 10. Olsa elbet lafim olmaz. Arada 13 ulke var el insaf.

gönderildi

tabiki bulgaristanın sonuncu olmaması gerekiyordu ama finalde hayaldi

gönderildi

Anasayfamizdaki anketten :

Eurovision Şarkı Yarışması'nda hangi oylama sistemi uygulanmalı?

%100 Halk Oylaması (57%, 101 Votes)

%50 Jüri - %50 Halk Oylaması (33%, 59 Votes)

%100 Jüri Oylaması (10%, 17 Votes)

Oy Kullanan: 177

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...