Uğur 6 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2014 gönderildi Isvec her zaman kazanir Ermenistan kazansin.
Züreyfa 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bence hayır Ben İsveç'ten çok iyi bi derece beklemediğimi defalarca söyledim. Benim için seyirci çığlıkları hariç oldukça sıradan bir 3 dakikaydı o açıklık harici.
Potter 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu karıya neden süpriz yaptılar torpil var resmen Aynen , neydi o öyle, resmen bz sveç i destekliyoruz dediler, ne kadar çok kolluyorlar isveç i. Hiç objektif bir hareket değildi...
Uğur 6 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu karıya neden süpriz yaptılar torpil var resmen Aynen , neydi o öyle, resmen bz sveç i destekliyoruz dediler, ne kadar çok kolluyorlar isveç i. Hiç objektif bir hareket değildi... Ayni muameleyi ikinci yarifinalde Norvec'e yapmazslarsa darilicam.
Reyiz 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Kazanamaz umarım yoksa en az 5-6 ülke daha çekilir
Mösyö 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu karıya neden süpriz yaptılar torpil var resmen Aynen , neydi o öyle, resmen bz sveç i destekliyoruz dediler, ne kadar çok kolluyorlar isveç i. Hiç objektif bir hareket değildi... Ayni muameleyi ikinci yarifinalde Norvec'e yapmazslarsa darilicam. İzlanda evlatlık mı?
Misafir 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Azerbaycan da bize yaptı. Lovely neigbours of Turkeeeeeeeeeeeey!!!!
Uğur 6 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu karıya neden süpriz yaptılar torpil var resmen Aynen , neydi o öyle, resmen bz sveç i destekliyoruz dediler, ne kadar çok kolluyorlar isveç i. Hiç objektif bir hareket değildi... Ayni muameleyi ikinci yarifinalde Norvec'e yapmazslarsa darilicam. İzlanda evlatlık mı? Izlanda ve Finlandiya kucuk enisteler.
Züreyfa 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Ohaa aram ı gecti mi Başabaşlar diyelim. Çoğu şirket ikisine de 1'e 2 veriyo.
Mösyö 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu karıya neden süpriz yaptılar torpil var resmen Aynen , neydi o öyle, resmen bz sveç i destekliyoruz dediler, ne kadar çok kolluyorlar isveç i. Hiç objektif bir hareket değildi... Ayni muameleyi ikinci yarifinalde Norvec'e yapmazslarsa darilicam. İzlanda evlatlık mı? Izlanda ve Finlandiya kucuk enisteler. Finlandiya zaten evlatlık, yavrum biz seni baltık ve rusyadan aldık diyorlar ona, ama İzlanda daha İskandinav, gerçi sanırım onu da yarıiskandinav sayıyorlar
Volkan 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bunlar kazanırsa üzülmem. Finalde ilk bölümde yarışacaklar.
Reyiz 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bu geceden sonra aklım 'Belki kazanırlar.'' cümlesi geldi
Uğur 6 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 6 Mayıs, 2014 gönderildi Bunlar kazanirsa uzulurum gecen yilki gibi.
Volkan 6 Mayıs, 2014 gönderildi 6 Mayıs, 2014 gönderildi Ben sevmeye başladım ya. Yarı final 1.m oldu falan.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap