İçeriğe atla

Avusturya 2014 : Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

gönderildi

Nerden tebrik etmis Lady Gaga be? O Eurovision diye bi yarismadan haberdar mi ki? :h Tweet mi atmis?

Lady Gaga eurovisionu izledigini soylemisti :D hatta teklif gelirse show da sergilerm gibi bisey demisti.

Graham Norton kankisi zaten arayip soyluyodur ben suncam izle diye :h

400x200http://galeri8.uludagsozluk.com/431/yav-he-he_582553.gif[/img]

gönderildi

Ay bulamadim ama he falan degil niye bilmesin ki grahamla falan gorusuyolar yani avrupada surekli kadin :h

p><p>

gönderildi

Conchita Wurst: "Aslında yarışmadan önce belki Tom olarak yine katılırım. demiştim ama bu fikrim değişti. Belki de yarışmayı ben sunarım."

gönderildi

Keske sunsa super olur

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gönderildi

Yok artık. Sunuculuk deneyimi ya da oyunculuk eğitimi olan biri sunsun lütfen. Komedyen falan da olur ama şarkıcıdan sunucu yaratmaya çalışmasınlar.

gönderildi

Nie conchita hem model hem sarkici zelijkodan ne dlfarki var

gönderildi

Zeljko iyi bi sunucu muydu? Ya sa Alsou? Ya da Sakis? Üstelik Conchita o baygın ses tonuyla nasıl sunuculuk yapacak ki? Eski temsilci zımbırtısını bi kenara atıp profesyonel isimlere yönelsinler lütfen.

gönderildi

Oha unuttum onu, çok fenaydı o da. Alsou ile birlikte en kötüsü oydu hatta sanırım.

gönderildi

Baygin dedigin ses esc kazandi bebeksi

gönderildi

Baygin dedigin ses esc kazandi bebeksi

Şarkı söylemekle hitabet aynı şey midir :D Conchita'nın röportajlarını izleyince dediğimi çok rahat anlayabilirsin bence.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...