Züreyfa 5 Nisan, 2014 gönderildi 5 Nisan, 2014 gönderildi Ortalama bi sarkiydi bence, fanlar abarttiydi.
gizemm 5 Nisan, 2014 gönderildi 5 Nisan, 2014 gönderildi sesi çok iyi. bnce birinci olmalı. ama avusturya uzun süredir. finale bile geçemiyor.
Uğur 5 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 5 Nisan, 2014 gönderildi Bu sarki kazanamaz. iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Melih 5 Nisan, 2014 gönderildi 5 Nisan, 2014 gönderildi benim 2 . sıramda ama ara ara 1 . oluyor çok iyi
Volkan 5 Nisan, 2014 gönderildi 5 Nisan, 2014 gönderildi Neden ben o kadar sevemedim? Bence orta derece bir şarkı öyle diğerlerinden farkı yok benim için. 15. sıramda falan olabilir.
Melih 5 Nisan, 2014 gönderildi 5 Nisan, 2014 gönderildi Yarışmadan önce Belarus temsilcisi Teo'ya "Şarkın da senin gibi çok tatlı." diyen Conchita Wurst, Amsterdam'da Teo'nun telefon numarasını aldı. [align=center][/align]
Uğur 6 Nisan, 2014 gönderildi Yazar 6 Nisan, 2014 gönderildi Neden ben o kadar sevemedim? Bence orta derece bir şarkı öyle diğerlerinden farkı yok benim için. 15. sıramda falan olabilir. Katiliyorum.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap