Melih 23 Kasım, 2013 gönderildi 23 Kasım, 2013 gönderildi şarkıyı desteklemeyeceğini söylüyor zaten o yüzden de şarkı nasıl olursa olsun yazması doğal arkadaşın
Züreyfa 24 Kasım, 2013 gönderildi 24 Kasım, 2013 gönderildi O yüzden "şarkısı nasıl olursa olsun" dedin zaten, tamam. şarkısı nasıl olursa olsun destekleyeceğim demedim - destekleyeceğim, (virgül) şarkı nasıl olursa olsun dedim http://blog.ivci.com/wp-content/uploads/2012/07/ConfusedQ.jpg[/img]
Mösyö 24 Kasım, 2013 gönderildi 24 Kasım, 2013 gönderildi O yüzden "şarkısı nasıl olursa olsun" dedin zaten, tamam. şarkısı nasıl olursa olsun destekleyeceğim demedim - destekleyeceğim, (virgül) şarkı nasıl olursa olsun dedim bence boşverelim bu konuyu ne demek istediğimi ben biliyorum (tekrar tekrar insanlara savunma yapmama gerek yok).İki türlüde destekliyorum, o zaman öyle diyelim (bunu bir tartışma konusuna çevirmen de çok hoştu gerçekten) tekrardan tartışma yaratmaya gerek yok ki zaten birbirimize birşeyler kanıtlamak zorunda da değiliz, iyi günler, iyi forumlar
Volkan 1 Ocak, 2014 gönderildi 1 Ocak, 2014 gönderildi Ukrayna, Rusya ve Belarus Avusturya'nın diskalifiye olması için EBU'ya başvurdu.
Melih 1 Ocak, 2014 gönderildi 1 Ocak, 2014 gönderildi seneler boyu o . pu yollayan iki ülkenin rahatsız olması manidar kendileri defolsun hatta rusya belarusu içine alsın öyle defolsun
Melih 22 Ocak, 2014 gönderildi 22 Ocak, 2014 gönderildi Ukrayna, Rusya ve Belarus Avusturya'nın diskalifiye olması için EBU'ya başvurdu. başvuran ülkelerin en çok orospu barındıran ülkeler olması ne manidar
Mustafa 24 Ocak, 2014 gönderildi 24 Ocak, 2014 gönderildi Conchita Wurst Eurovision şarkısını 7 Mart’ta “Dancing with the Stars” adlı dans yarismasinda seslendirecek.
Volkan 12 Şubat, 2014 gönderildi 12 Şubat, 2014 gönderildi Conchita şarkısını 7 Mart 2014 tarihinde açıklayacak.
Volkan 8 Mart, 2014 gönderildi 8 Mart, 2014 gönderildi Avusturya'nın hala şarkısını açıklamaması üzerine Avusturya'nın çekilme ihtimali olduğu dedikoduları çıktı.
Uğur 8 Mart, 2014 gönderildi Yazar 8 Mart, 2014 gönderildi Anam cekilen cekilene. Tek yarifinale mi donecek sistem yogusam?
Züreyfa 8 Mart, 2014 gönderildi 8 Mart, 2014 gönderildi Ertelediklerini açıkladılardı şarkı açıklama tarihini sanki. 18'ine ertelenmiş.
Volkan 8 Mart, 2014 gönderildi 8 Mart, 2014 gönderildi Ben o haberi görmedim ama sürekli durum gördüm sakallı ablamız çekilecek falan diye. Enes'te gösterdi hatta kurtuluyoruz sanırım bu kadından falan diye.
Volkan 9 Mart, 2014 gönderildi 9 Mart, 2014 gönderildi Conchita çekilmediğini ve şarkısını 18 Mart'ta açıklayacağını söyledi.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap