İçeriğe atla

Avusturya 2014 : Conchita Wurst - Rise Like A Phoenix

PUANINIZ?  

1 oy

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Ankete oy verebilmek için Giriş Yap ya da kaydol.

Pinlenen İletiler

• 4 hafta sonra...
gönderildi

Avusturya devlet televizyonu ORF, Conchita Wurst'un şarkısını halk oylamasına sunmayacaklarını açıkladı.

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Belarus'ta Conchita Wurst'a karşı çirkin bir imza kampanyası başlatıldı. Conchita'yı 'kabul edilemez hayat tarzı' olarak nitelediler.

gönderildi

Melihin dediği gibi kendi yolladığı orospulara baksınlar -,-

• 3 hafta sonra...
gönderildi

Avusturya temsilcisi Conchita Wurst promosyon turuna basliyor. 16 Kasim'da Irlanda'da bir televizyon programina katilacak

• 2 hafta sonra...
gönderildi

içine homofobi kaçmış insanlara rağmen destekleyeceğimiz kişidir kendisi, şarkısı nasıl olursa olsun

gönderildi

içine homofobi kaçmış insanlara rağmen destekleyeceğimiz kişidir kendisi, şarkısı nasıl olursa olsun

Allahtan bizim sitede homofobik yok. :h

gönderildi

Allahtan bizim sitede homofobik yok. :h

olsa idi zaten dünyanın en büyük dumurunu yaşamış olurdum (gerçi ikinci olabilirdi bugüne bugün akpli bir gay görmüş insanım)
gönderildi

bu sitede homofobik yok gizli homofobikler var :h

onları bulup dövelim o zaman :1silah:
gönderildi

Ne kadar saçma bir düşünce.

gönderildi

Ne kadar saçma bir düşünce.

buradaki ''destekleme'' oy atma şarkısını destekleme tarzı bir şey değil,ona karşı yapılan (ve yapılacak olan) çirkin şeylere karşı durma anlamında destekleme...
gönderildi

O yüzden "şarkısı nasıl olursa olsun" dedin zaten, tamam.

gönderildi

O yüzden "şarkısı nasıl olursa olsun" dedin zaten, tamam.

şarkısı nasıl olursa olsun destekleyeceğim demedim - destekleyeceğim, (virgül) şarkı nasıl olursa olsun dedim, bence bunu bir tartışma konusuna çevirmek yersiz, belki tanışmadığımızdandır, belki tanısaydın ne demek istediğimi anlardın, o nedenle yanlış anlaşılmış olabilirim :) ayrıca (bunu kabalık olarak algılamayın fakat) eurovision pek de umrumda değil doğrusu, ben destekleyeceğim sadece... (yanlış anlaşılmayayım yine)

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...