Melih 11 Mayıs, 2013 gönderildi 11 Mayıs, 2013 gönderildi ahahah normal hayatta yaptığını şovda şov parçası olarak yapmak neyin reklamı
Züreyfa 11 Mayıs, 2013 gönderildi 11 Mayıs, 2013 gönderildi Eşcinsel fanlardan oy alma reklamı. Bak senin üzerinde işe yaramış. Tabii normal hayatta yapılan her şey sahnede yapılmaz o da var.
Melih 11 Mayıs, 2013 gönderildi 11 Mayıs, 2013 gönderildi ben bu şarkıyı dinleyip beğendim kareografide öpüşme olduğu sonradan olan bir olay yani benim üzerimde hiç etkisi olmadı
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi ay allahtan öpüşüyor oy yağar Bence o da yetmez, ucuz bir oyun.
Enes 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yorum yapcam yine ne alaka diceksiniz ama içimde kalmasın Tatu öpüşmeden 3. olduysa bu şarkı 1. bile olur
Melih 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yorum yapcam yine ne alaka diceksiniz ama içimde kalmasın Tatu öpüşmeden 3. olduysa bu şarkı 1. bile olur Arkandayım :haha:
Züreyfa 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yorum yapcam yine ne alaka diceksiniz ama içimde kalmasın Tatu öpüşmeden 3. olduysa bu şarkı 1. bile olur Ne alaka?Ben de Hot & Cold'un yandan yemişi diycem de Melih'ten korkuyorum.
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi t.A.T.u altin caginda gitti Eurovision'a. Kiyaslamak yersiz.
Melih 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yorum yapcam yine ne alaka diceksiniz ama içimde kalmasın Tatu öpüşmeden 3. olduysa bu şarkı 1. bile olur Ne alaka?Ben de Hot & Cold'un yandan yemişi diycem de Melih'ten korkuyorum. yok klip ve şarkı sözleri olarak benziyor evet korkmana gerek yok
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi Finlandiya için ölen uğura ne oldu Nerde olmusum? Oha begendim. Andorra sarkilari gibi ama. Hos, hos, gecen yil sitemizce cok begenilen fakat bence berbat olan o sarkidan sonra cok iyi geldi bu yil bu. Sarki kotu ya. Ilk aciklandiginda begenmistim ama simdi hic dinlemiyorum bile. demisim. Koca baslikta sarkiya yaptigim 2 yorum bu.
Melih 14 Mayıs, 2013 gönderildi 14 Mayıs, 2013 gönderildi yani beğenmitşin sonuçta işte etscde bana karşıda böylesin beğendim yolla diosun finale gelince 1 puan veriosun
Uğur 14 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 14 Mayıs, 2013 gönderildi Insanlarin fikirleri degisebilir fakat hicbir zaman olmedim bu sarkiya. Hic begenmeyip sonradan yerlere goklere sigdiramadigim sarkilar da oldu "I Feed You My Love" gibi.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap