İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Türkiyenin bu tutumu biraz bana benziyor bir farkla :D bende etscde arkadaş oylamasından yakınırdım trtde komşuların :D ama türkiyede komşu oylaması yapıp komşularından oy alırdı :D

gönderildi

Türkiyenin bu tutumu biraz bana benziyor bir farkla :D bende etscde arkadaş oylamasından yakınırdım trtde komşuların :D ama türkiyede komşu oylaması yapıp komşularından oy alırdı :D

Demek ki sen de arkadaş oylaması yapıp arkadaşlarından oy alıyormuşsun. :haha:
gönderildi

Sırbistan Karadağ 2006'da vermişti ama.

O bambaşka bir olaydı. Sırbistan Karadağ o sene resmi olarak başvurmuştu ve katılacaktı. Ulusal final yaptılar ve Karadağ kökenli bir şarkıcı kazandı. Şarkı resmi olarak EBU'ya teslim edildi fakat siyasi problemler baş gösterdi. Ülke hali hazırla bölünme sürecindeydi. Bu tarz küçük olaylar bile büyüyebiliyordu. Bir tekım Sırp kökenli insanlar Karadağlı birisinin kazanmaması gerektiğini, kendilerini temsil edemeyeceğini söyledi. Siyasi gerilim iyice yükselince Sırbistan Karadağ televizyonu EBU ile anlaşmalı, hiçbir sorun yaşamadan yarışmadan çekildi. Hatta herhangi bir maddi ceza da almadılar yanlış hatırlamıyorsam. Kanalın hiçbir suçu olmadığı ve uzun bir süre boyunca resmi katılımcı görüldüğü için EBU o sene Sırbistan Karadağ'a oy kullanma hakkı verdi.

gönderildi

Sırbistan Karadağ 2006'da vermişti ama.

O bambaşka bir olaydı. Sırbistan Karadağ o sene resmi olarak başvurmuştu ve katılacaktı. Ulusal final yaptılar ve Karadağ kökenli bir şarkıcı kazandı. Şarkı resmi olarak EBU'ya teslim edildi fakat siyasi problemler baş gösterdi. Ülke hali hazırla bölünme sürecindeydi. Bu tarz küçük olaylar bile büyüyebiliyordu. Bir tekım Sırp kökenli insanlar Karadağlı birisinin kazanmaması gerektiğini, kendilerini temsil edemeyeceğini söyledi. Siyasi gerilim iyice yükselince Sırbistan Karadağ televizyonu EBU ile anlaşmalı, hiçbir sorun yaşamadan yarışmadan çekildi. Hatta herhangi bir maddi ceza da almadılar yanlış hatırlamıyorsam. Kanalın hiçbir suçu olmadığı ve uzun bir süre boyunca resmi katılımcı görüldüğü için EBU o sene Sırbistan Karadağ'a oy kullanma hakkı verdi.

Hım şimdi anladım. Yani biz oy vermeyecegiz demek ki.
gönderildi

Ben yayınlayacağından bile şüpheliyim TRT'nin.

gönderildi

Yayınlamaz büyük ihtimal zaten başka program koymuş öyle demişlerdi

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Öncelikle tekrardan Merhaba . ilk 10 Sıralamamı Olduğu gibi yazıyorum.Not : Bence İsveç,Norveç,Danimarka,Almanya kesinlikle Kazanamayacak.

1 . :San Marino: | San Marino | Finale Çıkarlar ilk 15'de olurlar ama ilk 10 olmaz bence

2 . :Belgium: | Belçika | Şarkıyı Dinledikçe bana harika geliyor.Ama bence finale çıkamaz.

3 . :Montenegro: | Karadağ | Eurovisionda farklılık istiyorlar,Hiç dubstep gördünüzmü ? . Finale Çıkar kesinlikle

4 . :Austria: | Avusturya | Kesinlikle Finale Çıkacak dediğim şarkılardan birtanesi.İlk 10'a girer.

5 . :Netherlands: | Hollanda | Bence büyük ihtimal Kazanacak şarkı.İnşallah Kazanır.

6 . :Sweden: | İsveç | Bence yılın en iyi şarkılarından ama yanlış yarışmada.

7. :Denmark: | Danimarka | Sonradan çok sıkılmaya başladım.Keşke Unbreakeble Seçilseydi.

8 . :Lithuania: | Litvanya | Bence çok güzel bir şarkı özellikle geçen seneye göre.

9 . :Ukraine: | Ukrayna | İlk 3'de olabilirler fakat kazanamazlar.

10. :Switzerland: | İsviçre | Bu şarkıda finale çıkamazsa :S Nasıl geçen seneki şarkı çıkamadı finale

gönderildi

Karadağ en muhteşem şarkıyı yollasa bile bence ilk 5 zor

gönderildi

Geçen Senede Yapılmış Bakalım Kaçta Kaç Tutturalım ..

1.Yarı Final (Karışık) :

:Denmark: Danimarka

:Ukraine: Ukrayna

:Netherlands: Hollanda

:Austria: Avusturya

Rusya

:Serbia: Sırbistan

:Ireland: İrlanda

:Belarus: Belarus

:Montenegro: Karadağ

:Moldova: Moldova

Güvenim : %85

Kimler Yanıltabilir :

Litvanya,Estonya,Belçika

2.Yarı Final

:Azerbaijan: Azerbaycan

:Malta: Malta

:Iceland: İzlanda

:San Marino: San Marino

:Finland: Finlandiya

:Israel: İsrail

:Norway: Norveç

:Switzerland: İsviçre

:Georgia: Gürcistan

:Greece: Yunanistan

Güvenim : %95

Kimler Yanıltabilir :

Romanya,Makedonya,Bulgaristan

gönderildi

San Marino Kazanacak diyor içimdeki ses Bu sene :) İnşallah

gönderildi

artık tahminlerim tam olarak oturdu bana kalırsa Ukrayna veya Hollanda kazansın ama Danimarka kazanacak

gönderildi

Danimarka alacak gibi neden olduğunu söyleyeyim uzun zamandır alamıyor + ilk defa bana göre bu kadar favori olan bir şarkıyla geliyor.Dediğim gibi inşallah Alır San Marino.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...