Uğur 20 Mayıs, 2013 gönderildi Yazar 20 Mayıs, 2013 gönderildi Izlanda 12 puanini Danimarka'ya verdiginde benim yuz ifadem tamamen bu sekildeydi valla. Zaten o saatten sonra Danimarka arayi acmayi basardi, yaklasabilen de olmadi. 1
Uğur 5 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 5 Mayıs, 2014 gönderildi Eurovision 2013 1. yari finaline 1 gun 17 saat kala tahminlerim : 1. YARI FINAL Avusturya Danimarka Rusya Ukrayna Hollanda Sirbistan Irlanda Hirvatistan Slovenya Estonya 2. YARI FINAL Azerbaycan Israil Isvicre Norvec Gurcistan Malta Bulgaristan Ermenistan Yunanistan Izlanda 1. yari-finalde 10'da 6 2. yari-finalde 10'da 7 Rezalet.
Reyiz 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi Suan finalde 1. Olabilecek ulkenin nedense belcika olabilecegini dusunuyorum Ne çektin evladım sen? Bırak o beyaz tozu elinden bakayım! Ne demişim ben Norvec kazanacak. (KAZANAMADI)
Züreyfa 5 Mayıs, 2014 gönderildi 5 Mayıs, 2014 gönderildi Danimarka'nın kazanacağını bile bile totem yapıyoduk ama Norveç için geçen sene
Uğur 5 Mayıs, 2014 gönderildi Yazar 5 Mayıs, 2014 gönderildi Danimarka'nın kazanacağını bile bile totem yapıyoduk ama Norveç için geçen sene Aynen, ikimiz.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap