İçeriğe atla

Yükselen yıldız: Mikky Ekko!


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]Yükselen yıldız: Mikky Ekko!

[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.

[/align]

 

[align=center]Grammy'de Rihanna'yla sahne alan Mikky, yakında albümüyle raflarda...

Birçok kişi onu Grammy ödül töreninde Rihanna ile seslendirdiği “Stay” şarkısı ile tanıdı ancak Mikky Ekko, şimdiye dek yaptığı başarılı işlerle ve besteleriyle uzun zamandır müzik dünyasının yakından tanıdığı bir isim...

 

Gerçek adı John Stephen Sudduth olan Mikky Ekko’nun “Pull Me Down” şarkısı Pitchfork’da prömiyeri yapıldığında büyük ilgi topladı ve Soundcloud’da kısa bir süre içerisinde 500,000 kez dinlendi. “Feels Like The End” şarkısı ise “Grey’s Anatomy” dizisinde kullanılan Mikky Ekko’nun aralarında Rihanna, A$AP Rocky’nin de olduğu birçok ünlü sanatçı ile ortak çalışmaları da bulunuyor.

 

Şarkı sözleri, besteleri ve sesiyle büyük beğeni toplayan Mikky Ekko’nun “Pull Me Down” videosu yayınlandı!

 

Bu yıl yayınlanacak olan ilk albümü için, daha önce Adele ve Florence and the Machine ile çalışmış olan ünlü prodüktör Paul Epworth, John Hill ve Clams Casino gibi müzisyenlerle bir araya gelen Mikky Ekko’nun “Pull Me Down” videosunun yönetmenliğini, Usher’ın “Climax” videosuna da imza atan Sam Pilling üstlendi. Mikky Ekko’nun bu şarkısı ve şarkının farklı remixleri şimdi iTunes Türkiye mağazasından indirilebilir.

 

Son olarak Grammy ödül töreninde Rihanna ile performans sergileyen Mikky Ekko, herkesin dikkatini üzerine çekmeyi başardı. Mikky Ekko’nun yazdığı aynı zamanda Rihanna ve Mikky Ekko’nun birlikte seslendirdiği “Stay” adlı bu şarkı Rihanna’nın son albümü “Unapologetic”de yer alıyor.

 

Vokaliyle Jeff Buckley’i andıran ve akustik performansları çok beğenilen Mikky Ekko’nun kendi albümü ise bu yıl içerisinde Sony Music etiketiyle yayınlanacak.[/align]

 

 

[align=center][video=youtube]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...