İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ya video gizlenmiş izleyemedim of kaçırdım

gönderildi

her cümlenin sonunda amk diyo noktası amk virgülü amk :D

gönderildi

kadın her yerden kaldırtmıs sinan akçılı arayıp handeyi bile çekiştirmiş hande yener seninki amerikada diyo adama videoda ahaha :) tv lerde de o kadının ismini ağzıma almam diyo bide

• 1 ay sonra...
gönderildi

Bu şarkısı harika :kopuyorum:

Klibin mistik havasını da sevdim :doktur:

gönderildi

Albüm fos çıktı ahauah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 1
  • 5 ay sonra...
  • 4 ay sonra...
gönderildi

Yeşim Salkım hiç iyi değil. Herkese karşı aşırı nefret dolu. Bi psikoloğa görünmeli bence. :ahaha:

Alakasız komplo teorileri üretip durmaya başladı yazık

Demet Şener’e verdiği cevaptan ötürü Demet Akalın’ı alnından öpüyorum bu kdr :tabiiki:

• Beğendim 3
gönderildi

Ablamızın amı hilal cebeciden beri yanar durur sırada o var biraz daha konuşsun içeriye tıkılcak

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

Yeşim’in dediklerini dinlemedin mi? Demet’in kendi evliliğini bozduğuna falan inanıyo. Karşısındaki her insanın hayatına bir şekilde müdahale ettiğine inanacak kadar zavallılaşmış. Bu çok dürüst ağır abi tavırları fazla yapay gelmeye başladı. Programı ilk bine bile giremediği için böyle çıkışlar yapmaya başladı sanırım.

Ayrıca Demet Akalın durduk yere böyle bir açıklama yapmadı. Demet Şener ucuz bir şekilde sataştı o da bu ucuzluğa verilebilecek en güzel cevabı vermiş. Adamı unutmuş mu unutmamış mı orasını bilemem ama çok ağır kazık yediği belli, canı çok yanmış demek ki.

• Beğendim 3

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...