İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

gönderildi

At gözlüklerinizi çıkarınız efendiler. Demet Akalın boksa, Hande Yenerin son yıllardaki hali ıslak boktur. Aynı derecede kötüdür, hatta daha pis kokar.

gönderildi

Demet, Hepsi Hit çıkınca ''Bu Kafayla''yı nasıl kaptırdım diye kaç gece ağladı acaba. :h

gönderildi

lgbti için hande her zaman ön plandaydı mesela. demet hiç görmedim bi ara bir dergiye röportaj verdi sadece sanırım. o da eşcinselliğe "ayy ne tatlışlar bee zarar gelmez bizden (kadın) bunlar daaaa" tarzında bi kafaykaydı.

susun şimdi

gönderildi

demet baskalrının nasibini alır ama hayrını görmez örnek şerefime namusuma

gönderildi

Hande Yener için Demet Akalıncılık oynuyor demek kolaya kaçmak bence. İnsanlar geçmişlerini silemez ve hatırlanmalıdır nerden geldikleri.

gönderildi

ayrıca demet şurda 10 yıldır var, utanmadan 20. senesini kutluyor ilk albümü (kimsenin hatırlamadığı) 1996da çıktı diye.

hande ilk çıktığı seneden beri zirvede. hiç hit çıkmadığı albümü hatılanmadığı dönem olmadı. elektro yaparken bile

gönderildi

aynen hipnoz dada hayyrolada da nasıl delirdimdede hep gündemdeydi

gönderildi

Demet, Kutluay onu evlilik yolunda bırakınca mağduru oynamasaydı bu kadar ''popi'' olamazdı bence. Çok primini yedi o ilişkinin insanlar nezdinde.

Üzerinden 7 yıl geçmiş olay için ''Tam 7 Yıl Oldu'' diye şarkı yazdıracak duruma gelmişti bi ara.

gönderildi

züreyfa bey surtu birden...

@Züreyfa NOOOLDU PEK Bİ KEYFİN YOK? İSTEDİĞİN GİBİ OLMADI MI?

gönderildi
züreyfa bey surtu birden...

@Züreyfa NOOOLDU PEK Bİ KEYFİN YOK? İSTEDİĞİN GİBİ OLMADI MI?

Zürey Bey'e sitede divalık makamını teklif ediyor ve ekliyorum:

YAKIŞTI AMA SANA MOR RENK ÇOK

GELEN YERİMİ DOLDURMADI MI

gönderildi

yoook arasanda dünyayı başka bi TİME yok :)

gönderildi
lgbti için hande her zaman ön plandaydı mesela. demet hiç görmedim bi ara bir dergiye röportaj verdi sadece sanırım. o da eşcinselliğe "ayy ne tatlışlar bee zarar gelmez bizden (kadın) bunlar daaaa" tarzında bi kafaykaydı.

susun şimdi

Ekmek nereden geliyorsa, kadın da oraya gidiyor çünkü.

ERDOHANDE.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...