İçeriğe atla

Ebru Polat: 'Demet'in bana gücü yetmez'


Mustafa

Pinlenen İletiler

[align=center]Ebru Polat: 'Demet'in bana gücü yetmez'[/align]

 

[align=center]

Gizlenmiş İçerik

    Gizli içeriği görebilmek için bu konuyu/mesajı yanıtlayın veya reaksiyon ifadelerinden birine tıklayın.
[/align]

 

[align=center]Ebru Polat, Demet Akalın’ı hiç sevmediğini söyleyerek onunla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

 

Şarkıcı Ebru Polat, meslektaşı Demet Akalın’ı hiç sevmediğini söyleyerek onunla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Şarkıcının söyledikleri şok etkisi yaratırken Akalın’ın Polat’a ne cevap vereceği şimdiden merak konusu oldu.

 

TV8‘de yayınlanan Aramızda Kalsın’a katılan Ebru Polat programda Hande Yener’in sahne performasları tartışılırken ‘Demet Akalın mı Hande Yener mi?’ sorusuna ‘Ben konuşursam yanlı konuşurum. Çünkü Demet Akalın’ı hiç sevmiyorum’ cevabını verdi. Polat, ‘Demet’i sevmediğim için Hande’yi seviyorum. Demet’in yapısını sevmiyorum’ dedi. Demet Akalın ile aralarında özel sorunlar olduğunu ve bunları açıklayamayacağını da sözlerine ekleyen Ebru Polat, ‘Demet’in üslubunu da konuşma tarzını da sevmiyorum. Şarkıları eskiden güzeldi şimdi onlar da güzel değil. Şimdiki albümünü de bir öncekini de beğenmedim’ şeklinde konuştu.

 

‘KADINA DESTEK OLDUM’

 

Sert ifadeler kullanmaktan da çekinmeyen ünlü şarkıcı Polat, ‘Arkasında konuşmak istemiyorum ama gerçekten sevmiyorum. İnsanlar durduk yere birilerini sevmemezlik etmez. Demet’i, ‘Afedersin’ albümü çıktığında sevmiştim. Başına üzücü olaylar geldi ve hatta herkes gibi kadına destek olmak için albümünden 5-6 tane almıştım. Fakat bu işin içine girince değer verdiğin insanların öyle olmadığını anlıyorsunuz’ ifadelerini kullandı. İlerleyen dakikalarda üslubunu sertleştiren Ebru Polat, ünlü isimler arasındaki çirkin oyunları da ifade ederek Demet Akalın’ın önünü kesmeye çalıştığını söyledi ve ‘Ben 2-3 yıl öncesinden bahsediyorum. Zaten şu anda öyle bir şey yapamaz artık gücü yetmez. Çünkü ben de bir yerlere geldim. Ama ilk zamanlarda bana sıkıntılar yaşattı. O dönemlerde oldukça zorlandım’ dedi. Ebru Polat, o dönem Demet Akalın’ın erkek kardeşiyle aşk yaşamış ancak Akalın ikisini ayırmıştı.

 

 

[/align]

Yorum bağlantısı
Sitelerde Paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...