NJLS Oluşturuldu: 6 Aralık, 2012 Oluşturuldu: 6 Aralık, 2012 Hep bilineni görüneni paylaşıyoruz.Birazda kamera arkasını paylaşalım İlk skandal benden : -2006'da Kate Ryan'ın yarı finali geçemeyince tüm Greenroom'un altını üstüne getirmesi ve intihara kalkışması.
Pixel 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi Kadın haklı. O güzel şarkı ile finalde yer almalıydı kesinlikle. Hala daha dinlerim.. Şu an aklıma bir skandal gelmiyor.
Yiğit 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi.
Pixel 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi. 2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş.
Yiğit 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi. 2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş. Niye bilerek yaptı? O nasıl bir fantazi?
Pixel 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi. 2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş. Niye bilerek yaptı? O nasıl bir fantazi? Komiklik, şaka.
Canala 6 Aralık, 2012 gönderildi 6 Aralık, 2012 gönderildi -2006'da Kate Ryan'ın yarı finali geçemeyince tüm Greenroom'un altını üstüne getirmesi ve intihara kalkışması. Bunu cidden bilmiyordum. Bir videosu falan yok mu?
NJLS 7 Aralık, 2012 gönderildi Yazar 7 Aralık, 2012 gönderildi -2006'da Kate Ryan'ın yarı finali geçemeyince tüm Greenroom'un altını üstüne getirmesi ve intihara kalkışması. Bunu cidden bilmiyordum. Bir videosu falan yok mu? [video=youtube] fırtına öncesi sessizlik videosunu buldum ağlıyor sadece ve zor tutuyor kendini bağırmamak için zaten o rezalet çıkardığı videoların paylaşılacağını sanmıyorum greenroomda gören bazı sanatçılar görevliler vs. söylemiş bunu
Yiğit 7 Aralık, 2012 gönderildi 7 Aralık, 2012 gönderildi İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi. 2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş. Niye bilerek yaptı? O nasıl bir fantazi? Komiklik, şaka. Şakası batsın adamın :siritma: :siritma:
NJLS 7 Aralık, 2012 gönderildi Yazar 7 Aralık, 2012 gönderildi Gülseren'in Eurovision sonrası röportajından bi kısım.. Sema Denker: Helana Paparizou ile tanıştın mı? Onu nasıl buldun? Gülseren: Yarışma sonrası Yunanlı grubun önünden geçerken, ‘Greece, Türkiye'ye g..çirdi' deyip, çok kaba bir el hareketi yaptılar. Grubunun dansçıları o kaba hareketi yaptı. Ama Helena da bu durum karşısında hiçbir şey yapmadı. Şarkısı çok iyidi ve çok başarılı bir performans sergiledi ama kişisel olarak Helana'dan hiç hoşlanmadım. Çok soğuk ve kendini beğenmiş birisiydi. Biz onlara 12 puan verdik. Onlar bize hiç puan vermediler ve bu hareketi yaptılar. Kaynak : http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=321859
Onuriçe 7 Aralık, 2012 gönderildi 7 Aralık, 2012 gönderildi - S. Denker: Yani ‘Rimi Rimi Ley’ ile alınacak en iyi dereceye ulaşıldığını mı düşünüyorsun? Bu parçayla ancak bu kadarını yapabilirdim daha fazlasını yapamazdım.
Volkan 7 Aralık, 2012 gönderildi 7 Aralık, 2012 gönderildi ooouv terbiyesizler bende onlara çeker farklı şeyler yapardım valla acıdım kıza
Maliicious 8 Aralık, 2012 gönderildi 8 Aralık, 2012 gönderildi yalnız bu roportatı okuduktan sonra Gülserene haksızlık yaptıgımızı dusunuyorum arkadsındn konusarak hemde bilip bilmeden
NJLS 8 Aralık, 2012 gönderildi Yazar 8 Aralık, 2012 gönderildi evet gülserene hiç söz hakkı vermemişler..trt ne derse onu yapmış.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap