İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

Hep bilineni görüneni paylaşıyoruz.Birazda kamera arkasını paylaşalım :D

İlk skandal benden :

-2006'da Kate Ryan'ın yarı finali geçemeyince tüm Greenroom'un altını üstüne getirmesi ve intihara kalkışması.

gönderildi

Kadın haklı. O güzel şarkı ile finalde yer almalıydı kesinlikle. Hala daha dinlerim.. Şu an aklıma bir skandal gelmiyor.

gönderildi

İsveçli oy sunucusu adamın sarhoş sarhoş, konuşamaya konuşamaya oyları vermesi.

gönderildi

2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş.

gönderildi

2008'deki adamdan bahsediyorsun degil mi? Onu bilerek yaptı. Herkes sarhoş sanıyor adamı. Asıl 2012'de Belarus'un oylarını sunan 2007 Belarus temsilcisi Dimitri Koldun'u izleyin. O cidden sarhoş.

Niye bilerek yaptı? O nasıl bir fantazi? :siritma:
gönderildi

Komiklik, şaka.
gönderildi

-2006'da Kate Ryan'ın yarı finali geçemeyince tüm Greenroom'un altını üstüne getirmesi ve intihara kalkışması.

Bunu cidden bilmiyordum. Bir videosu falan yok mu?

gönderildi

Bunu cidden bilmiyordum. Bir videosu falan yok mu?

[video=youtube]

fırtına öncesi sessizlik videosunu buldum ağlıyor sadece ve zor tutuyor kendini bağırmamak için :D zaten o rezalet çıkardığı videoların paylaşılacağını sanmıyorum greenroomda gören bazı sanatçılar görevliler vs. söylemiş bunu :okeyto:

gönderildi

Komiklik, şaka.

Şakası batsın adamın :siritma: :siritma: :siritma: :siritma: :siritma:
gönderildi

Gülseren'in Eurovision sonrası röportajından bi kısım..

Sema Denker: Helana Paparizou ile tanıştın mı? Onu nasıl buldun?

Gülseren: Yarışma sonrası Yunanlı grubun önünden geçerken, ‘Greece, Türkiye'ye g..çirdi' deyip, çok kaba bir el hareketi yaptılar. Grubunun dansçıları o kaba hareketi yaptı. Ama Helena da bu durum karşısında hiçbir şey yapmadı. Şarkısı çok iyidi ve çok başarılı bir performans sergiledi ama kişisel olarak Helana'dan hiç hoşlanmadım. Çok soğuk ve kendini beğenmiş birisiydi. Biz onlara 12 puan verdik. Onlar bize hiç puan vermediler ve bu hareketi yaptılar.

Kaynak : http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=321859

gönderildi

- S. Denker: Yani ‘Rimi Rimi Ley’ ile alınacak en iyi dereceye ulaşıldığını mı düşünüyorsun?

Bu parçayla ancak bu kadarını yapabilirdim daha fazlasını yapamazdım.

gönderildi

ooouv terbiyesizler bende onlara çeker farklı şeyler yapardım valla :D acıdım kıza

gönderildi

yalnız bu roportatı okuduktan sonra Gülserene haksızlık yaptıgımızı dusunuyorum arkadsındn konusarak hemde bilip bilmeden

gönderildi

evet gülserene hiç söz hakkı vermemişler..trt ne derse onu yapmış.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...