Guest Soner 2 Eylül, 2013 gönderildi 2 Eylül, 2013 gönderildi şarkıları sattırmak için yapılan her şeyi iyi yapıyor
Mustafa 3 Eylül, 2013 gönderildi 3 Eylül, 2013 gönderildi [align=center]Son 2 Gün #ROAR [/align] [align=center][/align]
Mustafa 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi [align=center]Roar klip çekimleri[/align] [align=center][video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8UUSB9iKIy8&feature [/align]
Muzo 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi Şarkıdan sıkıldım ben çok dinledim ondan sanırım ama klibi beğendim.
Volkan 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi ben ergen olarak beğenmedim hahah hiç güzel değil bence şarkı youtube bozuk zaten klibi indiririm bir ara öyle izlerim
Guest Soner 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi ben ergen olarak beğenmedim hahah hiç güzel değil bence şarkı youtube bozuk zaten klibi indiririm bir ara öyle izlerim vasat işte e.t gibi şarkı yapamadı D:
Guest Soner 5 Eylül, 2013 gönderildi 5 Eylül, 2013 gönderildi ben diğer iki şarkıyı da beğenmedim o tanıtımlardan sonra bu şarkılar çok şaşırtıcı
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap