İçeriğe atla

Britney Spears Fan Club (B-ARMY)

Pinlenen İletiler

gönderildi

RIAA, Britney Spears'ın "Make Me" parçasının Amerika'da 1.000.000 fazla satış gerçekleştirerek Platin sertifika aldığını açıkladı. Geçtiğimiz aylarda "Britney Jean" albümü ve "Work Bitch" parçası da sertifika sahibi olmuştu.

maxresdefault.jpg

• Beğendim 3
gönderildi

Valla öyle sevgilşm olcak şarkı değil öocuk doğururum ahahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğendim 3
gönderildi

31143809_10160253724675481_7560214464797

RCA şirketi Britney Spears'ın bir sonraki teklisinin çıkış tarihini belirledi ve video için yönetmen çoktan seçildi. Söylentilere göre yönetmen Francis Lawrence olacak ve yeni tekli için harcanan bütçe oldukça büyük olacak. Fakat şirket önümüzdeki haftalarda bir sızıntı olmasından endişe ediyor.Francis Lawrence daha önce Britney Spears'ın "I'm a Slave 4 U" ve "Circus" kliplerini çekmişti.

• Beğendim 3
gönderildi

ne kadar güzeldi ya britney. 2000lerin başı. o dönemlere gittim içim bi hoş oldu

• Beğendim 4
gönderildi

Slave ve Circus’ı çekenle çalışıyosa olağanüstü bi klip gelcek demektir :tabiiki:

Bu arada Glory’den çıkmaz tekli, yeni bi single diye tahmin ediyorum :ohyandan:

• Beğendim 4
gönderildi

Yeni olarak kastediyo bncede

• Beğendim 3
gönderildi

Will.i.am ve Britney Spears işbirliği olan Scream & Shout, Almanya'da 3. kez Platin sertifika aldı. Şarkı, çıktığı dönemde Almanya resmi listelerinde 9 hafta #1 numarada kalmıştı.

• Beğendim 2
gönderildi

Glory albümünü resmen harcadı 10 tane klip çıkardı ordan :tamamolur:

• Beğendim 3
gönderildi

Austin, Texas’ta düzenlenecek Formula 1 US Grand Prix etkinliğinde Bruno Mars (20 Ekim) ve Britney Spears (21 Ekim) sahne alacak.

• Beğendim 3
gönderildi

Britney Spears’ın hesabına Aralık 2016 Apple Music Festivali’ndeki bazı performansları HD yüklendi.

• Beğendim 2
  • 3 ay sonra...
gönderildi

Britney Spears, Piece of Me turunu Kuzey ve Doğu Amerika ile İngiltere, İsveç, Almanya, Danimarka gibi Avrupa ülkelerine taşıdı. Özellikle İngiltere’deki performanslarından sonra basında “Britney zirveye geri döndü” şeklinde haberlerle yer aldı.

9NlZZ5.jpg

qvnOOR.jpg

• Beğendim 1
  • 2 ay sonra...
gönderildi

Britney Spears, Şubat ayında Las Vegas Park MGM'de yeni turuna başlayacak. Turun ismi: Britney: Domination
Tur daha urban bir tarzda olacakmış.

britney-spears_promo.jpg

Britney Spears Domination 2019 Dates

February – 13, 14, 16, 17, 20, 22, 23, 27
March – 1, 2
May – 8, 10, 11, 15, 17, 18, 22, 24, 25, 26
July – 24, 26, 27, 31
August – 2, 3, 7, 9, 10, 14, 16, 17

• Beğendim 1

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...