Volkan 2 Mart, 2013 gönderildi 2 Mart, 2013 gönderildi Pixel 07:36 AM Eurovision Time Şarkı Yarışması (ETSC) Forumunda Yeni Konu Açıyor aha konu geliyor hazırlanın
Canala 2 Mart, 2013 gönderildi 2 Mart, 2013 gönderildi Uğur 09:02 PM Duyurular Forumunda Yeni Konu Açıyor tahminleri alayım
Yiğit 2 Mart, 2013 gönderildi Yazar 2 Mart, 2013 gönderildi Google, Alexa, Yahoo gibi ziyaretcilerin anlami siteye o arama motorlarindan ulasarak, o sayfalara bakan ziyaretcileri temsil ediyor. Misal bir uye google'a Yunanistan'in Eurovision sarkisinin adini yazdiysa bizim sayfamiza da ulasabilir, siteye ordan ulasip girerse Google diye gozukuyo. hımmmm. Sağol.
Canala 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Halley 10:53 PM Kimler Çevrimiçi Sayfasını İnceliyor Musty 10:53 PM Kimler Çevrimiçi Sayfasını İnceliyor Selam pampiş
Mustafa 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Halley 10:53 PM Kimler Çevrimiçi Sayfasını İnceliyor Musty 10:53 PM Kimler Çevrimiçi Sayfasını İnceliyor Selam pampiş Merhaba dostum
Melih 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi bende haberisz kimse halleye bakamaz onunla ben bakışıyorum sadece ( kıskandı )
Canala 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi bende haberisz kimse halleye bakamaz onunla ben bakışıyorum sadece ( kıskandı ) Beni zorla kendine baktittirdi, ilac vermis kendimi kaybetmistim.. Neyseki Muge Anli ordaymis hemen buldu kendime geldim
Melih 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi bende haberisz kimse halleye bakamaz onunla ben bakışıyorum sadece ( kıskandı ) Beni zorla kendine baktittirdi, ilac vermis kendimi kaybetmistim.. Neyseki Muge Anli ordaymis hemen buldu kendime geldim Müge'ye ben haber verdim git bak bakayım halley kimlerle bakışıyor diye
Canala 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi bende haberisz kimse halleye bakamaz onunla ben bakışıyorum sadece ( kıskandı ) Beni zorla kendine baktittirdi, ilac vermis kendimi kaybetmistim.. Neyseki Muge Anli ordaymis hemen buldu kendime geldim Müge'ye ben haber verdim git bak bakayım halley kimlerle bakışıyor diye Bakisiyorum bakisiyorum kimsede tık yok, bu isin sonu Esra Erol
Mustafa 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Halley altı üstü baktım sadece ne abarttın sende utanmasan sey etti dicen müge hanım'a
Melih 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Halley altı üstü baktım sadece ne abarttın sende utanmasan sey etti dicen müge hanım'a Sen hiç konuşma sırtımdan vurdun beni
Melih 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Müge anlı ile tatlı sert Melih : 3 gündür halley ile bakışamıyorum müge hanım nerde bulumusunuz kimlere bakıyor Müge : tamam melih şimdi kimlere baktığını bulucaz Halley : ben mustafaya bakıyorum Musty : vallahi ben bakmadım o baktı Esra erol : haydi o zaman sekmeyi açıyoruz Halley : dur esra ben bakıyorum bakmam bitmedi musty : ben günah yapmadım sadece baktım
Mustafa 3 Mart, 2013 gönderildi 3 Mart, 2013 gönderildi Pixel 11:09 PM Eurovision Time Şarkı Yarışması (ETSC) Forumunda Yeni Konu Açıyor
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap