Guest Soner 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi ip aramasi yaptigindan haberin olurdu herhalde oyle olsa
Volkan 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi ya öyle bir şeyim olsa bile ben IP adresi arayıp napcam bana ne IP adresinizden
Volkan 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi varda ben napcam yani arasam elime ne geçicek
Volkan 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi ya ne tebriği bende sizin gibi üyeyim işte -,-
Züreyfa 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi Üye gibi görünen ama admin yetkileri olan bi grup oluşturmak çok zor değil Tebrik ederiz
Uğur 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi Volkan'a Timestar moderatorlugu, Yigit'e de 3. Grammy ETSC moderatorlugu verdim. Kategori moderatorlukleri atandigi an sistem otomatik olarak uyeyi super moderator olarak algiliyor, durum bundan ibarettir. Duzeltildi.
Reyiz 16 Ağustos, 2013 gönderildi 16 Ağustos, 2013 gönderildi Volkan'a Timestar moderatorlugu, Yigit'e de 3. Grammy ETSC moderatorlugu verdim. Kategori moderatorlukleri atandigi an sistem otomatik olarak uyeyi super moderator olarak algiliyor, durum bundan ibarettir. Duzeltildi.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap