İçeriğe atla

Loreen Fan Club (Loreenators)

Pinlenen İletiler

gönderildi

klip şarkıdn güzel..neden bu şarkıya klip cekti..cok daha iyi şarkıları vardı..izledim sıkılmadan ama ne bilim..eksik bir şeyler var sanki bu şarkıda.

gönderildi

klip şarkıdn güzel..neden bu şarkıya klip cekti..cok daha iyi şarkıları vardı..izledim sıkılmadan ama ne bilim..eksik bir şeyler var sanki bu şarkıda.

Albumun adini tasiyor diye mi 2. klibi buna dusundu acaba? Cok daha iyi sarkilar vardi. Loreen tam bir promosyonsuzluk ornegi.

gönderildi

Klip için yanlış bir sarkı bence :) ki uğurun dediği gibide promosyonsuzluk örneği galiba 1.liğine güveniyo daha çok güvenir o böyle giderse :)

gönderildi

Heal'i ben severek dinliyorum, bu kişisel bir görüş bence.

İstediğiniz şarkılara da klip gelir inşallah ne diyim :D

• Hıh 1
gönderildi

ben isteğim açısından konusmadım ileride iyi bir yere gelmek istiyosa bence daha hitsel halkın daha çok sevebileceği sarkılara klip çekmeli

gönderildi

Bu şarkının beğenilmediğini nereden biliyorsun işte sorun orda, albümde zaten çok hitlik şarkılar yokki :D

gönderildi

Bu şarkının beğenilmediğini nereden biliyorsun işte sorun orda, albümde zaten çok hitlik şarkılar yokki :D

Crying Out Your Name ve In My Head'den az sevildigi kesin.

gönderildi

Eeee oda onun salaklığı albümü zaten o kadar çok sevmedim beklentilerim altında bir albüm oldu

gönderildi

Crying Out Your Name ve In My Head'den az sevildigi kesin.

Bu şarkılar konusunda haklısın bak.

Hatta Crying Out Your Name'i her yerde söyledi nerdeyse, ona beklerdim açıkçası klip. Ama Heal de fena bir seçim değil.

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Loren olmus, uzerine toprak atani yok. Mezar tasini da ben yaptiricam.

gönderildi

Loren olmus, uzerine toprak atani yok. Mezar tasini da ben yaptiricam.

Kaybetti o eurovision popülerliğini nasıl ki eurovisiondan önce kimse loreen demiyorsa eurovisiondan sonrada hatırlanmayacak

gönderildi

Loreen degil aslinda Eurovision kaybetti populerligini bana kalirsa. Dunyada cok buyuk kitlelerin takip ettigi, izledigi bir muzik organizasyonu olsa da, yilda sadece 1 ay konusuluyor.

• 2 ay sonra...
gönderildi

Ben sarkiyi bir hayli begendim umarim playback olmaz acilis sovu. Merakla bekliyorum bu parcaya nasil bir gosteri hazirladiklarini.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...