Canala 15 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 15 Ekim, 2012 gönderildi Hülya Avşarı'ın Murat Boz'un butonuna basması tam bi saçmalıktı. Mustafa iyi yaptı Hülya'nınkine basmaya ama saçmaladı Hülya iyice. Kıza ayıp, Murat'a da ayıp oldu.
Enes 15 Ekim, 2012 gönderildi 15 Ekim, 2012 gönderildi Kizin yerinde olsam orda oturup aglardim ayrica whenever wherever soyleyen kiz secilmeliydi sesi guzeldi
Uğur 15 Ekim, 2012 gönderildi 15 Ekim, 2012 gönderildi "Anlasana"yi soyleyen 17 yasindaki kizla. "Sex On Fire"yi soyleyen kiz cok iyiydi.
Canala 15 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 15 Ekim, 2012 gönderildi Sex on Fire'ı Ayda söyledi. Geçen sene Hülya'nın takımındaydı. Bu sefer Murat Boz'u secti salak ya
Uğur 15 Ekim, 2012 gönderildi 15 Ekim, 2012 gönderildi Ayda cok iyi, fena o kiz. Murat'in takimi baya guclendi bu arada, yeniden 1. bitirecek gibi. Gecen yil izlemiyordum ben. Whenever'i soyleyen kiz cok kotuydu bence. Kendi olamadi, ucuz bir Shakira cakmasi olarak durdu sahnede.
Canala 15 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 15 Ekim, 2012 gönderildi Whenever'ı söyleyen kızı ben de beğenmedim. Shakira gibi söylemek için kastı bildiğin. ve Ayda. Hadise'yi seçse çok iyi olurdu ama olmadı. Kız iyi işler çıkaracak buna eminim ama
Canala 19 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 19 Ekim, 2012 gönderildi [align=center]"Benim takımıma da böyle bi ses lazııııııııııııııııııııııııım." Tipini yediğimin Hadise'si 4. Fragman taze taze geldi. [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GiwPdJ3f14o [/align]
Paul 23 Ekim, 2012 gönderildi 23 Ekim, 2012 gönderildi Şu sex on fire şarkısını söyleyen karı vardı ya onu bulamadım tekrar ama istiyorum
Canala 23 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 23 Ekim, 2012 gönderildi Sex On Fire'ı söyleyen kız Ayda Mosharraf. Yardımcı olur sanırım
Enes 23 Ekim, 2012 gönderildi 23 Ekim, 2012 gönderildi Mustafa sandal her seferinda 'bu bu' diye bagirinca ne kadar salak gozuktugunun farkinda degil heralde Falling sarkisini soyleyen abla cok iyi sesi vardi gerekten ayrica Hadise de cok guzel soyledi
Paul 23 Ekim, 2012 gönderildi 23 Ekim, 2012 gönderildi Jüriler zaten kendileriyle eşit derece de yada üstlerinde olanları(ki bence bazıları murat boz'u falan 5 e katlar) seçmiyorlar,bu bu diye bağırdıkları aslında onları seçmeli de neyse Çok da büyük konuşamam çünkü sonuçta hepsi kendini kanıtlamış isimler de açıkçası onlardan büyük yetenekler çıkmıyor mu çıkıyor
Canala 23 Ekim, 2012 gönderildi Yazar 23 Ekim, 2012 gönderildi MUSTAFA SANDAL "BU BU!" DİYE BAĞIRMASIN! çok itici.
Canala 3 Kasım, 2012 gönderildi Yazar 3 Kasım, 2012 gönderildi [align=center]6. bölüm fragmanı taze tazee [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RuzbsAQqnzE [/align]
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap