İçeriğe atla

Pinlenen İletiler

Oluşturuldu:

[align=center]Atiye Avrupa'ya Açılıyor![/align]

[align=center]atiye_deniz_yildiz-teknik-uni-konseri.jpg

[/align]

'Bring me Back' adlı şarkısıyla Avrupa'yı hedefleyen şarkıcının yeni single çalışması gelecek hafta Avrupa'da piyasaya çıkacak.

• 3 ay sonra...
gönderildi

Atiye'nin sesi beni rahatsız ediyor ya :/ Ben beğenemedim hele o sesini incelttiği yerleri hiç beğenemedim. Amacına ulaşır umarım..

gönderildi

ben de cok begendim :) ha avrupada cok patlayacak bi şarkı degil..Ama Türkiye şartlarına göre fazlasıyla iyi..Ben Atiyenin kliplerini begenmiyorum fazla..Ona bir çözüm bulunmalı..gerçi bu fena degil:)

gönderildi

atiyeye uyuz oluyorum hatta nefret ediyorum ama şarkı mükemmel

gönderildi

[align=center]Atiye Avrupa'yı sallamaya hazırlanıyor! İngilizce single çalışması "Bring Me Back" Audio Kingdom Records etiketiyle 27 Temmuz'dan itibaren Almanya, Avusturya ve İsviçre'de müzik marketlerde! Şarkının klibi Almanya'nın önemli yönetmenlerinden Sören Schaller tarafından çekildi...[/align]

gönderildi

darbukalar olmasaymış iyiymiş :/

Aynen,darbukalar çok eğreti durmuş.Bunun darbukasızını yapsın,Eurovision'a gitsin :clap:

gönderildi

Eylul'den sonra yayinlasa gidebilirmis yalniz. Kotu de olmazmis. :D

gönderildi

Hımlama hımlama Hindistanlar'dan, Dondurma'lardan sonra şok etkisi yaptı bende. Çok beğendim. Keşke Eurovision'da böyle bir şarkıyla yarışsak demeden edemedim.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...