Mustafa Oluşturuldu: 2 Nisan, 2012 Oluşturuldu: 2 Nisan, 2012 [align=center]Atiye Avrupa'ya Açılıyor![/align] [align=center] [/align] 'Bring me Back' adlı şarkısıyla Avrupa'yı hedefleyen şarkıcının yeni single çalışması gelecek hafta Avrupa'da piyasaya çıkacak.
Melih 24 Temmuz, 2012 gönderildi 24 Temmuz, 2012 gönderildi [align=center] [/align] [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=o8mLrW8FOTU İndirmek İçin http://bitshare.com/?f=aqee0trs
Canala 24 Temmuz, 2012 gönderildi 24 Temmuz, 2012 gönderildi Atiye'nin sesi beni rahatsız ediyor ya Ben beğenemedim hele o sesini incelttiği yerleri hiç beğenemedim. Amacına ulaşır umarım..
Canreyhan 24 Temmuz, 2012 gönderildi 24 Temmuz, 2012 gönderildi ben de cok begendim ha avrupada cok patlayacak bi şarkı degil..Ama Türkiye şartlarına göre fazlasıyla iyi..Ben Atiyenin kliplerini begenmiyorum fazla..Ona bir çözüm bulunmalı..gerçi bu fena degil:)
Melih 24 Temmuz, 2012 gönderildi 24 Temmuz, 2012 gönderildi atiyeye uyuz oluyorum hatta nefret ediyorum ama şarkı mükemmel
Mustafa 25 Temmuz, 2012 gönderildi Yazar 25 Temmuz, 2012 gönderildi [align=center]Atiye Avrupa'yı sallamaya hazırlanıyor! İngilizce single çalışması "Bring Me Back" Audio Kingdom Records etiketiyle 27 Temmuz'dan itibaren Almanya, Avusturya ve İsviçre'de müzik marketlerde! Şarkının klibi Almanya'nın önemli yönetmenlerinden Sören Schaller tarafından çekildi...[/align]
Nikki 27 Temmuz, 2012 gönderildi 27 Temmuz, 2012 gönderildi darbukalar olmasaymış iyiymiş Aynen,darbukalar çok eğreti durmuş.Bunun darbukasızını yapsın,Eurovision'a gitsin
Uğur 27 Temmuz, 2012 gönderildi 27 Temmuz, 2012 gönderildi Eylul'den sonra yayinlasa gidebilirmis yalniz. Kotu de olmazmis.
Canala 27 Temmuz, 2012 gönderildi 27 Temmuz, 2012 gönderildi İtiraf edeyim dinledikçe güzel gelmeye başladı
Oguzhan 27 Temmuz, 2012 gönderildi 27 Temmuz, 2012 gönderildi Hımlama hımlama Hindistanlar'dan, Dondurma'lardan sonra şok etkisi yaptı bende. Çok beğendim. Keşke Eurovision'da böyle bir şarkıyla yarışsak demeden edemedim.
Pinlenen İletiler
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap