İçeriğe atla

Eurovision 2009 | Rusya

Pinlenen İletiler

gönderildi

Ama İzlanda 172 ya da 173'tü ben de onu çok iyi hatırlıom

gönderildi

:D :D Eurovision'a Doğru ekibi sanki herşeyi doğru biliyo :D Onlar EDE ise ben Dios'um :D

Canım Eurovision'a Doğru'dan büyük Dios var Dios'dan büyük EBU var, EBU her yıl sonuçları paylaşıyor Bi kere matematiksel olarak 3 ülkenin 300 ün üzerinde puan alması zaten imkansız :D 300 puan alan birinin de 177 puana düşmesi imkansız

Bu yorumdan sonra davalık olabilirsin, haha. ^^

gönderildi

305 mi Türkiye rüyasında bile göremez 305 puanı haha qq

• 1 ay sonra...
gönderildi

benim hayatım boyunca izlediğim en güzel şarkı yarışması olsa :pray:

• 2 hafta sonra...
gönderildi

[video=youtube]

Anasım geldi.

• 1 ay sonra...
gönderildi

[align=center]Güzelim klibi ve şarkıyı bu saçma kareografi ve kıyafetlerle harcadı.

[video=youtube]

[/align]
gönderildi

Hadise'nin senesi :heart: O kadar güzeldi ki o sene anlatamam. Her şeyiyle, her yönüyle takip ettiğim tek yarışmadır sanırım. Bence her şey çok güzeldi (juri sistemi ve yarı final sunucuları dışında) :D O sene tek hayal kırıklığım Soraya'ydı. Patrici Kaas gibi birini de tanıdım sayesinde birsürü şarkısını dinledim ve aşık oldum :) 1. şarkıyı haaağlaaa ve haaağlaaa sevmem! :D Azerbaycan ya da İzlanda olaydı daha iyiydi. Düm Tek Tek senesiydi kısaca, kalp atışlarının fazla olduğu.. Severim, seveceğim de.. :heart:

gönderildi

İzlanda daha çok hak etmişti 1.liği :)

• 1 ay sonra...
gönderildi

Bu sene nasıl anlatılırki: 2009 Sanırım 2009 ve Hadise için bu yorumumu kalplere boğacağım sadece, siz anlayın..

:kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp: :kalp:

• 1 ay sonra...
gönderildi

Hadise'nin kendini rezil ettiği bir sene ....

Patricia Kaas , Yohanna , Jade Ewen gibi kaliteli ve muhteşem şarkıcıları tanıdığım bir sene....

Tüm yarı finallere ve finale 5 dakika geç başladığım bir sene ...

• 2 hafta sonra...
gönderildi

Kibris neden bir Yunanistan degil ki.

gönderildi

Elena Gheorghe

Patricia Kaas

Chiara

Nelly Ciobanu

Svetlana Loboda

Soraya

Waldo's People

Sakis Rouvas ' yazık olan bir yıldı şarkı kalitesi bakımından muhteşem bir sene olmasına karşın oylama için aynı şeyi söyleyemeyeceğim Hadise nin şanslızlığına denk gelmesi sonucu ilk 3 te olamamıştık ama sağlık olsun sonuc olarak eğlendiğim bir seneydi :)

• 3 hafta sonra...
gönderildi

[align=center]2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Arnavutluk adına Carry me in your dreams adlı şarkıyla yarışıp 48 puan toplayarak 17.olmuştu.Ben şarkıyı ve performansı çok sevmiştim.Ama 2009 da klibi vardı izlerdim şimdi youtube tan kaldırılmış hatta esc performansının hd videoları bile kaldırıldı nedeni ne olabilir acaba ?

Siz bu şarkı hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Arnavutça Versiyonu

[video=youtube]

Esc Performansı

[video=youtube]

Buda son sahne aldığı program sanırım

[video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s8LrY3I5VXw

[/align]

gönderildi

Arnavutca versiyonu daha guzeldi bence, cok sevmistim o halini. Neden kaldirilmis videolar anlamadim onu, ilginc.

gönderildi

[align=center]Sunucular [/align]

[align=center]Natalya Vodyanova & Andrey Malahov[/align]

[align=center]eurovision2009_natalia_vodianova_andrei_malakhov.jpg[/align]

[align=center]Mekan[/align]

[align=center]Olimpiyskiy Arena[/align]

[align=center]Olimpijski_2010.jpg[/align]

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...