İçeriğe atla

Eurovision 2004 | Türkiye (Under The Same Sky)

Pinlenen İletiler

gönderildi

Aaa sahi2004te volki daha dogmamisti ondan karistirmistir :h

Heee ben şuan 5 yaşındayım. Okumayı yazmayı annemin karnında öğrendim. Liseden eğitim hayatına atıldım. 2006'ya atacaktım ya ben onu. qq

gönderildi

2006ya da 2004 basligiyla mi atcaktin :h basina hayvan kadar 2004 yazmissin

gönderildi

sertabın 1 yılda memelerinin nası lsarktığını gördüğümüz yıldı 2004 :h o neydi ya babanem gibi çıkmıştı tv ye :h

gönderildi

Offf şimdi 2004'ten itibaren konularını ve şarkılarını açtım oradan yazdım ama yanlış sekmeye geçmişim. Yan yanaydılar 2006 ve 2004 o yüzden öyle oldu. :D

gönderildi

sertabın 1 yılda memelerinin nası lsarktığını gördüğümüz yıldı 2004 :h o neydi ya babanem gibi çıkmıştı tv ye :h

O sac, o elbise berbatti. Madem ameliyat izin var, gizlemek zorundasin, neden oyle bi dansoz elbisesi giyersin ki a salak.

gönderildi

Ben hep denilen şeyleri söylüyorum. Burası içinde söylenenleri yazayım. "2004 yılında Sertab Here I Am ile katılsa 1. olurdu" diyorlar. qq

(KATILDI VE SONU LENA GİBİ OLDU)

gönderildi

O sac, o elbise berbatti. Madem ameliyat izin var, gizlemek zorundasin, neden oyle bi dansoz elbisesi giyersin ki a salak.

Aynî yıl ròportajda ay sarı saci turk kadininda hic sevmem escdeki konseptimjz icin boyadim deyp sonra 2010dan 2014e sari sacla gezmesi de beni benden alanlardan.

Unuttuk sandi o röportaji

gönderildi

1. For Real

2. Lana Moje

3. One Life (Geçen LC Wakiki'de çalıyodu)

gönderildi

Aynî yıl ròportajda ay sarı saci turk kadininda hic sevmem escdeki konseptimjz icin boyadim deyp sonra 2010dan 2014e sari sacla gezmesi de beni benden alanlardan.

Unuttuk sandi o röportaji

Bence kendisi unutmuştur. :haha:

gönderildi

1. For Real

2. Lana Moje

3. One Life (Geçen LC Wakiki'de çalıyodu)

Oha top 3'umuz ayni. :D

1 Life superdir ya. :D

• 4 ay sonra...
gönderildi

| TRT Müdürü Şenol Demiröz: Aslında tayinim gecikmeseydi Eurovision'u Haliç'in üzerinde camdan bir salonun içinde yapacaktık.

gönderildi

2004te Senol Demiroz gorevdeydi zaten nasil yani. Yucel Yener gitti Demiroz geldi. Senol Demiroz goreve 2003'te geldi Eurovision finalinden once.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 hafta sonra...
Guest schlagerman
gönderildi

interval act'de Mavi İstiridye Klübünü gördüğümüz ilk ve tek Eurovisiondur :)

gönderildi

Yarifinalde miydi finalde miydi hatirlamiyorum Taksim'e baglanacaklardi ne guzel, olmamisti. :D

Ispanya'ya baglanmislardi galiba. :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...